11
ožu
Zagreb
Sax!

Tibor

Zagreb | Sax!

11. 03. 2023 | 20:00

Tibor

D4S_0002

share

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i guitarist grupe Silente, objavit će svoj drugi solo album “Požalit se nekom” 3. ožujka, a koncertna promocija održat će se u zagrebačkom klubu Sax 11. ožujka.

Nakon tri godine rada na materijalu, drugi solo album “Požalit se nekom” predstavit će, kaže Tibor, osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike, a bit će objavljen za LAA. Do sada najavljen pjesmama “Požalit se nekom”, koja je bila uvrštena Top40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, kao i “Njene kose crne”, “Zaborav”, “Nesretnik”, “Bonvivani”, te “Ljubav nije pancirka”, album će u cijelosti biti digitalno objavljen u petak 3. ožujka.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Tibor Karamehmedović, producenti su Filip Vidović i superflipp, a prateće video spotove za svaku pjesmu su snimali Filip i Slađana Gržinčić.

Tiborov iskorak prema solo vodama nastupio je uz prvijenac “I na kopnu i na moru”, a s novim studijskim uratkom “Požalit se nekom” nastavlja predstavljati svoj samostalni materijal. Prva prilika za čuti kako novi album zvuči uživo bit će na promociji u zagrebačkom klubu Sax 11. ožujka 2023.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 6 eura, a na dan koncerta cijena će iznositi 8 eura. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22.

Sljedeći događaj

11
ožu
Poreč
Žatika
Tony Cetinski