01
ruj
Zagreb
Klub Močvara

She Wants Revenge u Močvari

Zagreb | Klub Močvara

01. 09. 2023 | 20:00

She Wants Revenge u Močvari

She Wants Revenge Močvara 1.9.2023.

share

She Wants Revenge, legendarni post-punk revival bend, nastupa u petak 1. rujna u zagrebačkom klubu Močvara.

Svojim specifičnim zvukom ovaj dvojac iz Los Angelesa očarao je publiku diljem svijeta. Minimalistički zvuk s debelim basom i ambijentalnim sintesajzerima, poletni, motorni beatovi ritam mašine, kao i neodoljivo privlačni vizuali pokazali su se kao dobitna kombinacija koja je Justina Warfielda i Adama Bravina istaknula iz mase sličnih post-punk revival bendova te ih se smatra jednim od najboljih bendova ranog trećeg tisućljeća.

Pikantni duh Los Angelesa čini glazbu She Wants Revenge jedinstvenom, i apsolutno je prikladna, dapače, neophodna za melankolične romantičare gdjegod u svijetu. Bend je svjetsku slavu stekao mračnim hitom “Tear You Apart” koji je dosegao platinastu nakladu, , no početkom pandemije, Warfield i Bravin objavili su na Instagramu da se She Wants Revenge trajno razilaze. Bez previše objašnjavanja i najavljivanja, legendarni dvojac opet se ujedinio i trenutno su na turneji u sklopu koje dolaze u Zagreb 1. rujna u klub Močvara.

Ulaznice se mogu kupiti u preprodaji po cijeni od 35 eura te na dan koncerta na blagajni kluba kada će im cijena biti 40 eura.

Sljedeći događaj

01
ruj
Bakar
Igralište Hroljevo – Krasica
Željko Bebek & The Band u Krasici