06
lis
2023
Vijesti

Otvorene javne prijave projekata: VII. nagrada „Ambasador“ elektroničke glazbe

nagrada Ambasador 2023. - prijave

share

Do 15. listopada u ponoć otvorene su javne prijave za VII. dodjelu nagrada Ambasador elektroničke scene koja se dodjeljuje za vrhunska glazbena postignuća Hrvatske i regije u 2023. godini.

Svi zainteresirani sa scene koji nisu dio stručnog žirija, ponovno od ove godine imaju mogućnost samostalne prijave, bilo da su nositelji projekata, suradnici, prijatelji ili strastveni zaljubljenici u elektroničku glazbu.

S druge strane u sastavljanju nominacija veliki utjecaj ponovno će imati i stručni žiri koji popunjava prazne prednominacijske liste i predlaže projekte. Žiri je sastavljen od renomiranih aktera elektroničke glazbene industrije, a čini ga preko 80 stručnjaka iz Hrvatske i regije.

LINK ZA JAVNE PRIJAVE PROJEKATA – HRVATSKA

LINK ZA JAVNE PRIJAVE PROJEKATA – REGIJA

LINK ZA PRIJAVE – KREATIVNA EVENT FOTOGRAFIJA U HRVATSKOJ I REGIJI

LINK ZA PRIJAVE – NAJBOLJE LIKOVNO OBLIKOVANJE U HRVATSKOJ I REGIJI

Prijave su otvorene do 15. listopad u 23.59h, a objava nominacija je u utorak, 24. listopada. Dodjela nagrada održava se 30. studenog u Zagrebu, a dan poslije na programu je i diskurzivni program.

Važno je istaknuti kako Ambasador potiče i nove projekte na sceni, a ove godine kategorija za Fotografe dodjeljuje nagrade za kreativnost na djelu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje, dok također veliki interes vlada i za povratkom kategorije “Likovno oblikovanje u regiji” a prijave su dostupne ovdje.

Za sve koji žele znati kako funkcionira sustav prednominacija, nominacija, dodjele nagrada najbolje da posjete web www.nagrada-ambasador.eu te pronađu više o projektu, kao i sekcije Pravilnik i Kriteriji nagrade. Nagradu Ambasador možete pronaći i na Facebooku, Instagramu te YouTubeu.

Nagradu Ambasador dodjeljuje najpoznatiji portal elektroničke glazbe na ovim prostorima Klubskascena.hr osnovan još davne 2001., a projekt realizira udruga Klubska kultura uz podršku HDS-ZAMP.

Moglo bi Vas zanimati