23
svi
2024
Vijesti

Nastupa i Baby Lasagna

Veliki eurovizijski koncert uskoro u zagrebačkom klubu Boogaloo

Eurosong - Najveći hitovi

Eurosong - Najveći hitovi

share

Prvi put Zagreb postaje domaćinom velikog eurovizijskog koncerta ‘Eurosong – najveći  hitovi’ u klubu Boogaloo 8. lipnja u 21 sat.

Dolaze brojni hrvatski i strani eurovizijski izvođači, među kojima je i Baby Lasagna

Osim što će posjetitelji moći uživo čuti ‘Rim Tim Tagi Dim‘, na koncertu će nastupati Emilija Kokić koja je s grupom Riva pobijedila prije 35 godina te Emmelie de Forest koja je na Eurosongu pobijedila za Dansku 2013. godine pjesmom ‘Only Teardrops‘. 

Emmelie de Forest

Izvođači će osim svojih pjesama pjevati i brojne druge eurovizijske hitove. Stiže i Alessandra Mele koja je 2023. predstavljala Norvešku i Efendi koja je 2021. predstavljala Azerbajdžan. Svoje vokalne sposobnosti pokazat će i izvođači iz Hrvatske koji nisu otišli na Eurosong, a  sudjelovali su na Dori. Među njima su Marko Bošnjak, Lara Demarin i eugen

Efendi

Koncert će se umjesto do sada najavljenog Boćarskog doma održati u kultnom zagrebačkom klubu Boogaloo. Boogaloo već godinama okuplja mlade i potiče svjetske glazbene trendove. Do sada kupljene ulaznice i dalje vrijede, bez obzira na to koja je lokacija istaknuta na njima. 

Broj ulaznica je ograničen, a one se mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr.  

Glavni organizatori eventa su članovi udruge Unity of colors, studenti Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN, a u suradnji sudjeluje i udruga OGAE  Slovenija

 

Moglo bi Vas zanimati