27
svi
2024
Vijesti

PREMIJERA

Reper Iz Sobe i Anna Moor ponovo ujedinili snage u novom singlu "Spavaj"

share

Prva suradnja Repera Iz Sobe i Anne Moor rezultirala je duet singlom “Tajland“ kojim je Reper najavio izlazak albuma Unutra

Pjesma “Tajland“, vrlo je brzo, pokupila simpatije radijskih urednika i glazbenih kritičara, a suradnja im je donijela nominaciju za nagradu Ambasador 2023. u kategoriji najbolja alternativna vokalna izvedba. Danas, 7 mjeseci kasnije, Anna Moor stalna je članica benda Repera Iz Sobe i predstavljaju novi singl “Spavaj“!

„Pjesma ‘Spavaj’, snimljena je nedavno u novom sastavu benda kojem se pridružila Anna Moor na vokalu i flauti. Njezinim dolaskom, dobili smo jedan novi dašak lude energije i vjerujem se da će vam se nova pjesma svidjeti. Nadam se da se vidimo na nekom od koncerata tijekom ljeta i nemojte prespavati singl ‘Spavaj’!” rekao je Ivan Grgić, frontmen benda Reper Iz Sobe.

Pjesmu prati i video broj koji je režirao Dinko Šimac, a pogledati ga premijerno možete u nastavku.

Repera Iz Sobe karakterizira duhoviti rep na soul, psychodelic, funk i hip-hop glazbu koju stvara bend kojeg čine Ivan Grgić (vokal, gitara), Anna Moor (flauta, vokal), Emir Čovran (bubnjevi) i Marino Vinja (bas gitara). Iza sebe ima dva albuma Vani i Unutra za koje je zaradio nominacije za Porin i Rock&Off nagradu, a radi i na novom materijalu.

Pjesmu “Spavaj“ slušajte na streaming servisima: https://bfan.link/reper-iz-sobe-spavaj

Moglo bi Vas zanimati