11
srp
2024
Vijesti

MEĐU NAJSLUŠANIJIM NA YOUTUBE-U I SPOTIFYJU

Pjesme Melodija Jadrana osvajaju glazbene ljestvice

Melodije Jadrana - Jelena Rozga

Melodije Jadrana - Jelena Rozga

share

Dio pjesama predstavljenih na nedavno održanim Melodijama Jadrana ušle su u Top100 na Spotifyju i Top30 na Trendingu u Hrvatskoj pa su tako, već nekoliko dana nakon predstavljanja, stale uz bok velikim hitovima.

Jelena Rozga s pjesmom „Lavica“, koju potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić te Hrvoje Domazet trenutno je na visokom, sedmom mjestu na Spotifyju, a u YouTube Trendingu zauzela je deseto mjesto. 

Tonči Huljić se i kao izvođač našao na Trendingu, na 23. mjestu, s pjesmom „Aj’ pitaj“ koju je izveo s Madre Badessom i Pjerom, a koju autorski potpisuje sam Huljić, uz Vjekoslavu Huljić i Hrvoja Domazeta. Tri mjesta niže, 26. mjesto, pripalo je Vanni i Sergeju i pjesmi „Dan po dan“, koju autorski potpisuju Vanna i Jacques Houdek te Goran Kovačić. 

Tonči Huljić & Madre Badessa & Pjero

Tonči Huljić & Madre Badessa & Pjero

Mlada pjevačica Lorena koja je ove godine na Melodijama Jadrana izvela pjesmu „Melem“ Tončija i Vjekoslave Huljić te Lea Škare dospjela je na 86. mjesto na Spotifyju i ušla u 100 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj na toj streaming platformi. Publiku je osvojio i Ivica Sikirić Ićo pjesmom „Lipo te nazvat, lipo te čut“ autora Rudolfa Dvorskog i Ivana Popeskića, koja se na Spotifyju trenutno nalazi na 97. mjestu.

Lorena

Lorena

Osim pjesama koje su predstavljene na ovogodišnjem izdanju Melodija Jadrana, među najslušanijim pjesmama trenutno je i prošlogodišnji hit Nine Badrić i Petra Graše „Nemoj“, koju potpisuju sam Grašo, bračni par Huljić te Leo Škaro, a koja se nalazi na 85. mjestu najslušanijih pjesama na Spotifyju. Prošle godine ova je pjesma tri uzastopna tjedna bila prva na HR Top 40 listi.

Moglo bi Vas zanimati