13
srp
2024
Vijesti

NOVIH 500 ULAZNICA ZA STAJANJE

U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Eda Sheerana u Zagrebu

Ed Sheeran - Hipodrom Zagreb 10.8.2024.

Ed Sheeran - Hipodrom Zagreb 10.8.2024.

share

Stigla je vijest koja će oduševiti sve ljubitelje Eda Sheerana koji žele nesmetano plesati na njegovom premijernom koncertu u Hrvatskoj –novih 500 ulaznica za stajanje je u prodaji nakon već rasprodanog kontigenta za tu kategoriju ulaznica.

Naime, nakon finalnih produkcijskih priprema, oslobodilo se još 500 mjesta za stajanje i te ulaznice su puštene u prodaju, pa svi koji su ostali bez ulaznica mogu ih kupiti još danas. Također, osim novih ulaznica za stajanje, u prodaji je još manja količina ulaznica za tribine na www.eventim.hr .

Ed nastavlja svoju turneju današnjim koncertom u Poljskoj, te nastavlja prema Mađarskoj i Češkoj, a u Zagreb dolazi za nešto manje od mjesec dana. Prepun Hipodrom uživati će u Edovim najvećim hitovima poput “Perfect”, “Thinking Out Loud”, “Shape of You”, “Bad Habits” i mnogim drugim pjesmama koje su Sheerana pretvorile u superzvijezdu.

Naravno, ne treba zaboraviti iznimnog Calluma Scotta koji će svojim predivnim baladama zagrijati publiku za nastup koji svi s nestrpljenjem očekujemo.

Turneja Eda Sheerana produkcijski je toliko impresivna, te pomiče granice u entertainment inžinjeringu, tako da će osim predivnog audio iskustva ovaj koncert u Zagrebu biti i pravi vizualni spektakl kakvog hrvatska publika još nije imala prilike vidjeti.

Vrijedit će samo ulaznice koje su kupljene isključivo preko ovlaštenih ticketing servisa.

Informacije o službenim uslugama prodaje karata možete pronaći na www.edsheeran.com.

Moglo bi Vas zanimati