19
srp
2024
Vijesti

Bol na Braču, 24.-28.7.2024.

Uskoro počinje novo izdanje festivala Graffiti na Gradele

Graffiti na Gradele 2024.

Graffiti na Gradele 2024.

share

Ostalo je svega nekoliko dana do početka novog izdanja omiljenog ljetnog festivala Graffiti na Gradele koji se ove godine održava od 24.- 28.srpnja.

Kompletiran je crtački i glazbeni program, a prvi umjetnici već su počeli pristizati na Brač. Iz Austrije dolazi PERK_UP, iz Njemačke Kartelović, iz Španjolske Mandi OH iz Srbije Endo, Zmaja i Chiks, iz Bosne i Hercegovine Zian, dok domaće boje brane Chez 186, Sarme, Casino, Senk i Erol Sjajni. 

Za večernji dio programa, točnije koncerte u bolskom 585 Clubu bit će zaduženi Grše, Miach, Z++ Kukus, Buntai, Bore Balboa, Krešo Bengalka, Luzeri, IDEM, Massimo Savage, Peki, Dani. Uz dvije koncertne večeri priprema se i pet punih dana DJ programa naše DJ reprezentacije na Bijeloj kući u SKY loungeu. 

Sve starta u srijedu, 24.7. i ne gasi se do nedjelje, 28.7. Za dnevnu plesnu atmosferu bit će zaslužni DJ Vrh, Niki Peducci, Kornet, Lila Cube, Bugre i Giljo, Oberan, Anavi, Froever, Bajai, Topolka i Lepa Mrena.

Fantastična lokacija

Svi koji su ikada posjetili festival Graffiti na Gradele znaju da je dnevni program glavni as u rukavu ovog festivala. Crtanje murala i grafita, kupanje, sunčanje, ali i uživanje u raznim aktivnostima zaduženi su za vaš nezaboravan doživljaj ljeta koje je u svom vrhuncu upravo na GNG-u. Festival počinje u srijedu, a u četvrtak, petak, subotu i nedjelju nastavlja se raznim aktivnostima na Bijeloj kući.

GNG Aftermovie 2023.

Petak i subota na GNG-u

Program na Bijeloj kući svakoga dana počinje od 10 sati. U srijedu nas tako očekuje chillanje na Bijeloj kući uz SKY DJ’S i crtanje grafita

U četvrtak će se najmlađi okušati u tradicionalnoj URBANKA graffiti radionici, G-shock sketch battleu, Sound design workshopu i Bluesun drawing natjecanju. 

U petak uz naravno crtanje grafita i SKY dj-eve, održava se PIPI briškula/bela turnir, Nivea swim meet, G-Shock sup battle, Karlovačko floating race, dok će večer završiti koncertima u 585 Clubu

Subota je rezervirana za Jägermeister jumps madness, hiphop and bboying battles, street basket i naravno koncert i party u 585 Clubu.

Nedjeljni program od 10 sati starta s crtanjem grafita, chillanjem i glazbenim izborom SKY DJ-eva.

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok za večernje koncerte potražite festivalske ulaznice na ovom linku. Više informacija o festivalu, lineupu i satnicama pratite na Facebooku i Instagramu festivala.

Moglo bi Vas zanimati