16
ožu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Rišpet u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

16. 03. 2025 | 20:00

Rišpet u Lisinskom

Rišpet

share

U srcu Splita 2011. godine skladatelj Pero Kozomara osnovao je grupu Rišpet. Njihova prva snimljena skladba, duet s legendarnim Matom Mišom Kovačem Sunce mi od tebe dolazi, objavljena je u siječnju 2012. i odmah je osvojila publiku.

Od tada je Rišpet postao sinonim za vrhunsku klapsku glazbu i zabavne hitove, što potvrđuje pobjeda na Splitskom festivalu 2013. te četiri prestižne nagrade Cesarica za najveće klapske hitove godine. Njihovi hitovi poput Šta mi ljube oćeš kazat, Mislin samo na te, Kad je pošla ća, Lumin, Projdi mojon kalon, Fališ mi te dueti s Jelenom Rozgom, Doris Dragović i Zoricom Kondža osvajaju sve naraštaje.

Rišpet je tijekom dvanaest godina postojanja održao šest rasprodanih koncerata u Dvorani Lisinski u Zagrebu, a svoj najveći koncert priredili su 2020. u Spaladium Areni u Splitu pred više od 10.000 obožavatelja. Ljetna pozornica u Opatiji, tvrđava Sv. Mihovila u Šibeniku, Sustipan i Velika dvorana Gripe u Splitu također su bila mjesta njihovih nezaboravnih nastupa.

U studenome ove godine s nestrpljenjem iščekujemo izlazak četvrtog albuma Rišpeta, koji će biti predstavljen u Lisinskom.
Taj će koncert imati posebnu slavljeničku notu jer će Rišpet na pozornici proslaviti 40 godina karijere solista Ive Amulića.

Pridružite nam se u slavlju i budite dio glazbene čarolije koju stvara Rišpet!

Sljedeći događaj