07
stu
Zagreb
Peti Kupe

ToMa u Petom Kupeu

Zagreb | Peti Kupe

07. 11. 2024 | 21:00

ToMa u Petom Kupeu

ToMa u Petom Kupeu

share

ToMa, jedno od najistaknutijih i najperspektivnijh imena mlađe generacije na hrvatskoj glazbenoj sceni, nastavlja s velikim planovima.
Nakon iznimno uspješne prve polovice 2024. godine, koja je uključivala rasprodanu zagrebačku koncertnu promociju prvog albuma ‘Prevari me osjećaj’, pobjedu na Zagrebačkom festivalu s pjesmom ‘Voljet ćeš opet’ autora Aljoše Šerića, zapaženo sudjelovanje i finale u popularnom showu “Tvoje lice zvuči poznato”, te uspjeh još uvijek aktualnog dueta s Frankom Batelić  ‘Da opet nađem te’ koji je pokorio radijski eter te u dva mjeseca zabilježio blizu pola milijuna pogleda na Youtube, ToMa ne pokazuje znakove usporavanja.
Ovih dana predstavlja nam novu pjesmu ‘Kriva procjena’ – energični pop dance dragulj sa zaraznom melodijom i lako pamtljivim tekstom.

Uz novi singl ToMa najavljuje i svoj prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu koji će se održati 07.11.2024. u zagrebačkom klubu Peti Kupe.

Mislim da je došlo vrijeme da se odvažim za jedan veliki koncert pred zagrebačkom publikom. Čini se to i vrlo logičnim potezom gledajući uspjehe i odličan feedback koji zadnjih mjeseci stiže nakon svih projekata koje sam predstavio publici. Naravno da će koncert u središtu imati moj prvi album i publici najdraže moje pjesme, ali bit će to i odlična prilika predstaviti i pokoje glazbeno iznenađenje uz goste koji stužu na pozornicu. Zasigurno se može očekivati super svirka i dobra zabava.” – rekao je ToMa.

Sigurni smo da će koncert privući mnogobrojnu publiku koja bi se uživo trebala susresti i doživjeti s ToMinom nepresušnom energijom i vokalnom karizmom. Ulaznice po cijeni od 15 € u prodaji su od 23.08. putem sustava Entrio.hr. do dana koncerta kada će biti 18 eura.

Sljedeći događaj