01
ruj
Zagreb
Klub Močvara

Eksperiment: The Hahas & The Blablas i Šumski u Močvari

Zagreb | Klub Močvara

01. 09. 2024 | 18:00

Eksperiment: The Hahas & The Blablas i Šumski u Močvari

Eksperiment: The Hahas & The Blablas i Šumski u Močvari

share

Natrag na posao! Kako bi olakšao povratak u realnost i svakodnevicu nakon ljetnog odmora te izliječio post-ljetnu depresiju, Eksperiment donosi još jedan dvostruki pop-up koncert. Zagrebačka će publika za kraj ljeta zaplesati uz čak dva fantastična benda koja stižu na nasip kod Močvare u nedjelju, 1. rujna 2024. godine The Hahas & The Blablas i Šumski

Kao i dosad, koncerti će se snimati i kasnije objaviti u obliku live sessiona na YouTube kanalu Eksperimenta, platformi za emitiranje koncerata kraćeg formata raznih autorskih glazbenika domaće scene. Program je sufinanciran od strane Grada Zagreba, a organizira ga umjetnička organizacija Studio tres pas u partnerstvu s Glazbenom sekcijom KSET-a, Pogonom Jedinstvo i Močvarom. Cilj je projekta promocija nezavisnih mladih glazbenika putem snimljenih sessiona, suradnja mladih intermedijalnih umjetnika te okupljanje, privlačenje i razvoj publike različitih uzrasta i afiniteta. 

Treće će izdanje Eksperimenta u nedjelju, 1. rujna na nasipu kod Močvare otvoriti novu koncertnu sezonu. Ulaz na događaj je slobodan, a program će početi u 18 sati. 

18:00 The Hahas & The Blablas

19:00 Šumski 

Sljedeći događaj

01
ruj
ISTRA I PRIMORJE
Vrsar
Plavi orkestar – Vrsar