03
ruj
2024
Vijesti

Živa & Zimizelen - Hang Loose

Rock&Off Tour nakon Knina stiže u Vinkovce

Rock&Off Tour 2024.

Rock&Off Tour 2024.

share

Groovetastic je definitivno rasplesao Knin i opravdao svoju poziciju na ovogodišnjem popisu velikog praska godine! Njihov nastup bio je u sklopu Rock&Off Toura koji u pripremi ima još odličnih nastupa.

Do sad su u sklopu turneje nastupali IDEM (u Klanjcu ispred Kuće Klajnčime je i otvoren Rock&Off Tour 2024.), zatim Zimizelen na ZlarinuIDEM u Delnicama i Groovetastic u Kninu. 

Groovetastic / foto: Club A3

Groovetastic / foto: Club A3

Idući grad u koji Rock&Off Tour stiže su – Vinkovci! Živa & Zimizelen itekako su dva dobra razloga za doći poslušati svirku uživo (lokacija – Hang Loose), a očekuju nas do kraja rujna još i nastupi: Groovetastic (Zadar), TV EYE (Zadar) i Živa (Koprivnica). 

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH i pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja, a organizator je Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Nastupi u sklopu Toura održavaju se po većinom manjim gradovima u Hrvatskoj, koji imaju lokalnu infrastrukturu podržavanja Rock&Off glazbe. “Cilj turneje je omogućiti i pojačati koncertne aktivnosti “Rock&Off” glazbenika koji su “najjače prasnuli” u prethodnoj godini i tako pomoći njihovoj medijskoj promociji, kao i potaknuti daljnji razvoj nezavisne glazbene scene, uz naglasak na obogaćivanje kulturnog programa u manjim sredinama Republike Hrvatske“, rekao je voditelj projekta Davor Drezga.

Rock&Off ljetna playlista

Rock&Off ljetna playlista

Moglo bi Vas zanimati