25
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Disco Opera on tour 2025!

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

25. 10. 2025 | 20:00

Disco Opera on tour 2025!

Disco Opera on tour 2025!

share

Nakon rasprodanih koncerata ‘Rock Opere’ u Lisinskom, najveći glazbeni simfo-disco spektakl na ovim prostorima, Disco Opera on tour 2025!, organiziran u zajedničkoj suradnji simfonijskog orkestra, big banda, vrhunskih solista i članica zbora Opere, najavljuje i turneju po Hrvatskoj.

Uzbuđenje iščekivanja suvereno kroče prema gradovima Osijek, Split i Zagreb, gdje će se prvo održati ovi najavljeni glazbeni događaji.
Zamislite najveće discohitove u izvedbi čak 40 vrhunskih glazbenika na pozornici u istom trenutku!

Međunarodni simfonijski orkestar, big band, zbor i solisti ujedinjeni su kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje glazbe. Program koncerta sadrži čak 22 kultna glazbena diskohita izvođača čija su imena zauvijek uklesana u enciklopedije svjetske i domaće glazbene scene 20. stoljeća.

Ovo glazbeno putovanje kroz vrijeme odvest će vas natrag u slavnu disko epohu. Tamo gdje su se stvarali nenadmašni hitovi i refreni koji su se prenosili s koljena na koljeno.

Donna Summer, ABBA, Boney M, Bee Gees, Michael Jackson, Stewie Wonder, Quincy Jones i mnogi drugi svjetski glazbeni velikani oživjet će na pozornici.
Spoj klasičnog disca, jazza i opere stvorio je nevjerojatnu glazbenu sinergiju koja spaja različite žanrove i publiku.
U više od 120 minuta, dirigent i autor glazbenih aranžmana Fedor Vrtačnik odvest će vas na nezaboravno putovanje kroz Disco Opera on tour 2025!

Osigurajte svoju ulaznicu za ovaj ekskluzivni glazbeni program u Lisinskom!

Sljedeći događaj

08
stu
Zagreb
Arena Zagreb
Domenica – Arena Zagreb