01 - 03
lis
Zagreb
Sax!

Novi hrvatski jazz u Saxu

Zagreb | Sax!

01 - 03.10.2024

Novi hrvatski jazz u Saxu

Novi hrvatski jazz u Saxu

share

Novi Hrvatski Jazz u Saxu: 1. – 3. listopada 2024.

Pridružite nam se u Saxu od 1. do 3. listopada 2024. na izvanrednoj seriji jazza, gdje ćemo ugostiti neke od najtalentiranijih izvođača iz Hrvatske. Svake večeri očekuje vas jedinstveni glazbeni doživljaj s naglaskom na autorsku glazbu i vrhunske jazz klasike.

Utorak, 1. listopada 2024.
Ante Jeličić Quintet
S ponosom predstavljamo Ante Jeličić Quintet koji će promovirati svoj novi CD “Da-Du”. Ova talentirana postava, predvođena pijanistom Antom Jeličićem, uključuje Valdemara Kušana na trubi, Miro Kadoića na saksofonu, Bojana Skočilića na kontrabasu i Adriana Bernobića na bubnjevima. Njihov zvuk obuhvaća raznolikost jazz stilova, od world music do avangarde, i zasigurno će vas očarati. Očekujte osvježavajuće staromodne tonove i jedinstvenu energiju.

Srijeda, 2. listopada 2024.
Oridano Gypsy Jazz Trio
Na scenu dolazi Oridano Gypsy Jazz Trio, sastavljen od Orjena Riđanovića i Hrvoja Sudara na gitarama te Vjekoslava Crljena na kontrabasu. Ova tri virtuozna glazbenika donijet će vam autorsku glazbu, kao i klasične hitove Djanga Reinhardta, uz mnoge druge gypsy jazz uspješnice koje su postale kanon ovog žanra. Pripremite se za nezaboravnu večer punu strasti i ritma.

Četvrtak, 3. listopada 2024.
Domagoj Leljak Quartet
Ova talentirana ekipa, koju čine Domagoj Leljak na gitari, Hrvoje Galler na klaviru, Žiga Golob na kontrabasu i Krunoslav Levačić na bubnjevima, predstavit će autorski materijal Domagoja Leljaka, uz neke jazz standarde. Njihova glazba će vas odvesti na putovanje kroz raznolike harmonije i ritmove, ostavljajući vas bez daha.

Ne propustite priliku da uživate u tri večeri vrhunskog jazza i podržite domaće izvođače!

Ulaz besplatan!

Vrata se otvaraju u 20h, početak u 21h. Vidimo se!

Sljedeći događaj