11
lis
2024
Vijesti

Osvježenje na zagrebačkoj sceni elektroničke glazbe

Atlantida pokreće svoj klupski program u novootvorenom klubu Lift

Atlantida

share

18. listopada održat će se prva ovosezonska Atlantida u novootvorenom klubu Lift, Savska cesta 28 (Cibona).

Ovaj kolektiv čine 3 člana: Turk, Viktor i Einfakinn, kreativci koji su u posljednjih godinu dana pružili veliko osvježenje zagrebačkoj sceni elektroničke glazbe promišljenim orkestriranjem svojih klupskih večeri. Ovaj trojac organizirao je više od 20 događaja u posljednjih godinu dana diljem Hrvatske, a sada započinju novu mjesečnu rezidenciju u klubu za kojim je Zagreb već dugo vapio.

Turk, Viktor i Einfakinn

Atlantida se spontano oformila kroz snažan community koji redovito posjećuje ove partyje te tako podržava napredak scene kroz suvremene žanrove elektroničke glazbe koji još uvijek dobivaju svoju formu u Zagrebu. U čast tome, kolektiv je sklopio suradnju s novom community platformom za promicanje klupske kulture pod nazivom Clubhub pomoću koje korisnici mogu istraživati događaje raznih tema i žanrova. U samo 8 dana od najave događaja, Atlantida je uspjela rasprodati prva dva kontigenta ulaznica te očekuju da će 18.10. klub Lift zasjati u najboljem izdanju, pa tako i postaviti temelje zvuka koji će se tamo moći redovito čuti. Ulaznice za Atlantidu dostupne su preko Clubhub aplikacije ili web stranice, a aplikacija i ulaznice mogu se preuzeti putem ovog linka. https://www.clubhub-app.com/events/atlantida-lift-club

Atlantida promovira suvremenu house glazbu koja uključuje podžanrove kao što su Organic, Deep, Afro i Melodic house. Osim u izbor glazbe, Turk, Viktor i Einfakinn ulažu puno truda u samo iskustvo clubbinga te u vizualni identitet kroz koji se predstavljaju na društvenim mrežama i službenom Instagram profilu @atlantida_atltd. Ove elemente pokušavaju ujediniti vlastitim vizualnim efektima i scenografijom kako bi se tokom partyja posjetitelji osjećali kao da su u samoj Atlantidi.

Osim uspješne prošlogodišnje klupske sezone u Zagrebu, Atlantida je ljetos obišla Jadran od Poreča do Dubrovnika i kroz 10 održanih partyja osvojila podršku domaće i međunarodne publike. Lazareti u Dubrovniku, 585 u Bolu i Villa u Poreču samo su neki od klubova u kojima su uspješno prenijeli svoju viziju glazbe.

Atlantida @ Lift, 18.10.2024.

Klub Lift ima kapacitet od 400 ljudi, a u njemu će biti postavljena audio-vizualna oprema najvišeg klupskog standarda. Ulaznice za Atlantidu potražite preko Clubhub platforme, vidimo se 18.10. na prvom izdanju Atlantide.

Moglo bi Vas zanimati