29 lip - 03 srp
Novalja
Zrće

Verknipt Croatia Holiday Festival 2025.

Novalja | Zrće

29 .06 - 03.07 .2025

Verknipt Croatia Holiday Festival 2025.

Verknipt Croatia Holiday Festival 2025.

share

Nakon uspješnog premijernog izdanja, jedan od najiščekivanijih festivala elektronske glazbe, Verknipt Croatia Holiday Festival, održat će se od 29. lipnja do 3. srpnja 2025. na plaži Zrće u Novalji na otoku Pagu. Upravo su najavili i prve izvođače, a u prodaji su trenutno povoljne Early bird ulaznice za regiju.

Tijekom 5 dana i noći trajanja festivala u gotovo svim klubovima na Zrću i boat partijima odvijat će se spoj vrhunske produkcije, uzbudljivih izvođača i inovativnih pristupa u organizaciji događaja, po čemu je Verknipt kao jedan od  najpoznatijih svjetskih organizatora hard techno evenata i poznat. 

Listu predvode: 6EJOU, ALIGNMENT, ANXHELA, BASSWELL, CALLUSH, CARV, JAZZY, KLOFAMA, MIKA HEGGEMANN, NOVAH, SHLØMO, i TRANCEMASTER KRAUSE. Organizatori najavljuju da uskoro stiže još veći i jači line-up te noviteti u produkcijskom i iskustvenom dijelu za publiku.

Early bird ulaznice trenutno su u prodaji po cijeni od €89 za posjetitelje iz regije. Prve loyality ulaznice rasprodane su u rekordnom roku. Ovaj promotivni kontingent vrijedi do rasprodaje zaliha te uključuje i dnevne pool partije tijekom svih pet dana trajanja festivala. Osim standardnih, dostupne su i regionale premium ulaznice po cijeni od €124, ali i ulaznice koje uključuju i smještaj na Pagu. Za više informacija o paketima i ulaznicama posjetite službenu web stranicu festivala.

Sljedeći događaj

03 - 06
srp
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Slunj
Bear Stone Festival 2025.