17
lis
2024
Vijesti

„Sve poštivam, svoje uživam”

Miroslav Škoro najavljuje veliki koncert u Areni Zagreb

Miroslav Škoro

share

„Sve poštivam, svoje uživam” naziv je velikog koncerta koji će pjevač i kantautor Miroslav Škoro održati 28. prosinca u Areni Zagreb.

Iščekivani koncert koji će se desiti pred sam kraj godine bit će „noć hrvatskog ponosa”, kako ističe sam Miroslav Škoro, a bez sumnje će biti i glazbeno putovanje uz bezvremenske hitove jednog od najuspješnijih glazbenika i glazbenih autora našeg podneblja.

Miroslav Škoro – Arena Zagreb

Publika u Areni Zagreb moći će uživati u svojevrsnoj retrospektivi najvećih glazbenih uspješnica Miroslava Škore i to od kultnih pjesama „Ne dirajte mi ravnicu” i „Sude mi“, pa sve do hitova “Moja Juliška”, “Mata“, “Otvor ženo kapiju“, “Milo moje“, “Svetinja“, “Šumi, šumi javore”, “Ne vjeruje srce pameti”, “Zadnja želja” i najnovijeg singla „Baja”. 

No, prije svega, koncert u Areni Zagreb bit će istinsko slavlje domoljublja i neiscrpnog glazbenog talenta Miroslava Škore. 

Pjesme iz pera Miroslava Škore na poseban način govore o njegovoj voljenoj Slavoniji, o bogatom kulturnom nasljeđu naše Hrvatske i njegovanju nacionalnog identiteta, o ljubavi, domu, o jednostavnim radostima života, a svaki stih nosi duboku poruku. Bilo da već godinama pratite karijeru Miroslava Škore ili ga tek otkrivate, koncert u Areni Zagreb bit će u mnogočemu vrhunac karijere ovog majstora emocije, a Arena Zagreb će na jednu noć postati mjesto gdje se hrvatska glazba i kultura susreću s ljubavlju i zajedništvom svih onih koji poštuju tradiciju, a istodobno uživaju u suvremenom glazbenom izrazu.

Miroslav Škoro

Ulaznice za spektakl Miroslava Škore u Areni Zagreb potražite u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima u sklopu mreže Eventima.

Moglo bi Vas zanimati