20
kol
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića

10. Piano Loop Festival: Natalia Trull

Split | Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića

20. 08. 2023 | 20:00

10. Piano Loop Festival: Natalia Trull

Natalia Trull – Hrvatski dom Split

share

10. Piano Loop Festival: Natalia Trull

Natalia Trull rođena je u Sankt Peterburgu, gdje je počela studirati klavir, na tadašnjem Lenjingradskom konzervatoriju, u klasi T. Rumševiča. 1974. nastavlja studij na Moskovskom državnom konzervatoriju, gdje su njezini profesori bili Ya. Zak i M. Voskresenski. Usavršava se na Lenjingradskom konzervatoriju pod vodstvom profesora T. Kravčenka.

Solistički je nastupala je sa s nizom renomiranih međunarodnih orkestara: Londonskim simfoničarima, Filharmonijom iz Los Angelesa, Orkestrom Tonhalle iz Züricha, Simfonijskim orkestrom Monte Carla, itd., te sa svm najvažnijim ruskim orkestrima. Surađivala je s vodećim dirigentima, kao što su: Raphael Frühbeck de Burgos, Raymond Leppard, Jean-Bernard Pommier, Eri Klas, Vasilij Sinajski, Genadij Roždestvenski, Juri Temirkanov, Ivan Spiller, Vladimir Fedosejev, Arnold Kats i niz drugih.

Česta je gošća predavačica u SAD-u, Japanu, Italiji, Njemačkoj, Južnoj Americi. Uz mjesto profesorice na Moskovskom konzervatoriju Čajkovski, gostujuća je profesorica na Europskoj glazbenoj akademiji Como u Italiji.

Ažurirane informacije i program koncerta moguće je pronaći na službenim stranicama organizatora.

Sljedeći događaj

20 - 24
kol
Korčula
Trg Sv. Justine
Operni tjedan u Korčuli