27
tra
Knin
A3 (Atribut)

16. GRR Fest: Nina Romić i Rolo

Knin | A3 (Atribut)

27. 04. 2024 | 21:30

16. GRR Fest: Nina Romić i Rolo

16. GRR Fest: Nina Romić i Rolo

share

Pozivamo Vas na drugi dio 16. GRR Festa koji će se održati 27.4.2024. u klubu A3, a nastupit će nam svima poznata Nina Romić i Rolo koji nas je sve razdrmao na kninskoj tvrđavi 2021. godine!

Nina Romić glazbeno je debitirala albumom “Daljine” 2010. godine, a drugim albumom “Ptice” osvojila je kritiku diljem Hrvatske i regije te zasjela na većinu top-lista glazbenih ostvarenja za 2012. Uslijedili su hvaljeni i među kritičarima izvrsno prihvaćeni albumi “Stablo” 2014., koji je osvojio prestižnu nominaciju “IMPALA” za najbolji europski album i “Sloboda” 2018. godine.

Prošle godine izlazi Ninin album “Jezero”, osobna priča o uronu ispod površine i pronalasku vlastitog svjetla. Glavna suradnica i aranžerka na albumu „Jezero“ je glazbenica i multi-instrumentalistica Jelena Galić s kojom Nina dijeli glazbeni senzibilitet zadnjih nekoliko godina. Osim vlastitog glazbenog stvaralaštva, Nina Romić je svojim djelovanjem izrazito doprinijela i razvoju hrvatske kantautorske scene kroz razne projekte, među kojima se posebno ističe Začarana Močvara, program koji vodi već niz godina, a bavi se afirmacijom kantautorske glazbe.

Rolo:
Tročlani sastav različitih glazbenih pozadina sa splitskom adresom. Instrumentarij benda čine bubnjevi, bas gitara, gitara i ostala elektronička pomagala. Prvi javni nastup bio je 2015. godine
na manifestaciji ‘Radio na cesti’ radija KLFM. Potom su nastupali po Hrvatskoj na brojnim festivalima i manifestacijama
2016. su snimili svoj prvi album RØLØ te 2018. godine drugi album HØØP
Početkom veljače 2022. izašao je video spot za
pjesmu Kaskader u režiji genijalnog Rina Barbira, koji je spot snimio iz jednog pokušaja za koji je dobio nagradu Najbolji namjenski filma na 31. Danima hrvatskog filma.

Ulaz 8€.

Sljedeći događaj

27
tra
Šibenik
Tunel Ratcat
Felver All Night Long @ Tunel