17
lip
Dubrovnik
Solitudo Sunny Camping

Hladno Pivo

Dubrovnik | Solitudo Sunny Camping

17. 06. 2022 | 20:00

Hladno Pivo

IMG_1739

share

U suradnji sa hotelima Valamar, u Dubrovniku je 2016. godine započelka suradnja sa organizacijom serije koncerarta, i cijela priča je iz godine u godinu rasla, a danas, 2022. godine, organizacija donosi široku ponudu tijekom cijelog ljeta.

Prvi koncert bio je grupe S.A.R.S., a nakon toga kod nas su svirali najbolji od najboljih, kao što su Parni valjak, Pipsi, Jinx, Zabranjeno pušenje, Prljavci, Plavi  orkestar, Zemlja gruva, Urban, Majke, M.O.R.T, Grašo, Jasna Zlokić, Tbf, Silente, Letu Štuke, Queen real tribute, Let 3, Jonathan, Neno Belan & Fiumens, Mia Dimšić, a uspjeli smo ugostiti i grupu Morcheeba.

Korona je 2020. usporila sve, uz restrikcije i ograničenja to ljeto uspjeli smo nekako odraditi 3 koncerta ali onda smo morali stati.

Ove godine kreće se iznova, pod novim imenom, i dalje uz potporu Valamara, ali u principu sami  u svemu, a svaka pomoć je dobrodošla.

Kreće se u petak, velikim koncertom Hladnog  piva, trenutno možda i najpopularnijeg rock benda u Hrvatskoj. Nakon toga, slijedi cijelo ljeto koncereta!

Sljedeći događaj