22 - 23
srp
Opatija
Ljetna pozornica

Offline Music Festival: S.A.R.S., Goran Bare...

Opatija | Ljetna pozornica

22 - 23.07.2022

Offline Music Festival: S.A.R.S., Goran Bare...

Offline Music Festival 2022_Vizual

share

Opatija ovog ljeta postaje domaćin novog glazbenog festivala koji će se premijerno održati od 22. do 23. srpnja te u svom prvom izdanju ugostiti vodeća regionalna glazbena imena. Riječ je o Offline Music Festivalu koji će kroz dva dana u predivnom ambijentu Ljetne pozornice pokazati sve ono najljepše što glazba nudi.

Atmosferu prvog dana festivala, u petak, 22. srpnja, zagrijat će svojevrsna koncertna senzacija iz Beograda, grupa S.A.R.S. Miljenici publike konačno stižu na Kvarner te će nedvojbeno rasplesati posjetitelje svojim kultnim hitovima poput „Lutka“, „Buđav lebac”, „Perspektiva”, „Mir i ljubav” i mnogim drugima.

Energičnim ritmovima publiku će dodatno rasplesati Ida Prester, sa svojim bendom Lollobrigida. Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom KSET-u, pop princeza domaće glazbene scene u Opatiji će prirediti još jedan razigrani nastup, ispunjen pjesmama „Kvar”, „Luda” i „Sad”, te najnovijom “Budalo”, kao i najvećim hitovima Lollobrigide.

Uz njih, na jednu od najljepših otvorenih pozornica na jadranskoj obali stat će iskusna zagrebačka pop rock grupa Bang Bang, s Larom Antić u glavnoj ulozi. Bend ove godine slavi i desetu godinu postojanja, a ovom će prilikom po prvi puta kvarnerškoj publici predstaviti novi singl „Terapija”.

Drugog dana festivala, u subotu 23. srpnja, premijerno izdanje ove glazbene priče zaokružit će ikone domaće scene. Rock institucija Goran Bare & Majke donijet će svoj prepoznatljivi zvuk u Opatiju i svojim bogatim opusom rock klasika raspametiti publiku, a jedinstveni Jura Stublić, ujedno i ovogodišnji dobitnik nagrade Porin za životno djelo, sa svojom grupom Film ovom prilikom na Kvarner stiže s impresivnim repertoarom omiljenih međugeneracijskih klasika.

Uz njih, na pozornicu drugog dana festivala stat će i jedna od najperspektivnijh mladih kantautorica domaće scene – Lu Jakelić te se publici predstaviti sa svojim bendom. Singlovima „Zidovi” i „Sjene” najavljuje novi studijski album „Šesto čulo”, čiju objavu očekujemo na jesen ove godine.

Offline Music Festival novi je domaći glazbeni festival, iza kojeg stoji Baba Production, prepoznatljivo ime glazbene i event produkcije, s 30 godina iskustva rada na najvećim koncertima i festivalima u Hrvatskoj.

Ulaznice su dostupne u prodaji, po cijeni od 200 kn (festivalska) te 120 kn (jednodnevna), online putem Eventim.hr te na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

Sljedeći događaj

22 - 24
srp
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Sv. Juraj na Bregu
Forestland