26
tra
Zagreb
Dva osam

20 godina benda Nan deSKA?! + Scifidelity Orchestra

Zagreb | Dva osam

26. 04. 2024 | 21:00

20 godina benda Nan deSKA?! + Scifidelity Orchestra

20 godina benda Nan deSKA?! + Scifidelity Orchestra

share

U petak 26.4. bend Nan deSKA?! puni 20 godina, a proslava je prigodno koncertna. Točno dvadeset godina od prvog nastupa, Nan deSKA?! sviraju u DVA OSAM!

Prije točno 20 godina, 26.4.2004. šestero mladih ljudi okupljenih pod nazivom Nan deSKA?! istrčali su na pozornicu KSET-a u programu Demonstrator i svojom plesnim i veselim pjesmicama koje naginju ska i reggae glazbi rasplesali prisutne. Otad je prošlo 20 godina, sedamdesetak koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu, 5 singlova, jedan službeno izdani album “Repetitio est mater studiorum… orum”. Ali, ono što se nije promijenilo je da bend i dalje svira ska reggae glazbu koja često odluta u druge žanrove, kao ni činjenica da su live nastupi uvijek veseli i prepuni sjajnih pošalica i šege. Dođite, zabavite se, zaplešite, nasmijite se, nostalgično se prisjetite boljih dana… Ali, u svakom slučaju, pomozite nandeskakavcima uveličati ovu feštu!

Scifidelity Orchestra je živahan je jazz sastav koji potječe iz Međimurja. Osnovan je 2013. godine, a sastoji se od talentiranih glazbenika. Bend se ističe svojim autorskim skladbama, kojima je cilj izražavanja dubokih emocija, prenošenja pozitivne energije i širenje radosti među publikom.

Cijena ulaznice:
• 6,00 € u pretprodaji
• 8,00 € na ulazu u klub
• 5,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub
Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

Sljedeći događaj

27
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Zagrebačko glazbeno proljeće: Interaktivna radionica i prezentacija orgulja za djecu i mlade