29
lis
Koprivnica
Nautilus

25 Godina Jazza u Koprivnici

Koprivnica | Nautilus

29. 10. 2022 | 20:00

25 Godina Jazza u Koprivnici

unnamed (2)

share

U subotu 29. listopada povodom 25. godišnjice rada i djelovanja, Udruga glazbenika i ljubitelja jazz glazbe Jazz klub Koprivnica organizira veliku rođendansku proslavu uz koncerte i nezaobilazni rođendanski ‘jam session’. Povodom ove važne obljetnice Udruga glazbenika poziva vas na koncerte koprivničkih glazbenih sastava ‘Duo Wave’, ‘Behave Community’, ‘Moonlight Sessions Band’, te gošće Valerije Nikolovske koji će se održati u prostoru Nautilusa, Trg mladosti 18, u Koprivnici. Program započinje od 20:00 sati, a ulaz je slobodan.

Organizatori ujedno pozivaju sve glazbenike da sa sobom ponesu instrument i da se priključe najvećem rođendanskom jazz jam sessionu.

Glavni pokrovitelj programa je Grad Koprivnica, a pomogli su i Podravska banka, Zona Tri, Slastice Hadun i mnogi drugi.

25 godina zalaganja svih entuzijasta i volontera Udruge na razvoju i širenju kulture i jazz scene u gradu Koprivnici rezultirala su brojnim koncertima i glazbenim suradnjama, a kao kruna njihovog rada svakako je Međunarodni jazz festival ‘Fest Jazza Koprivnica’, ali i glazbeni ciklus ‘Jazz From The Woods’ koji se održava u Koprivnici još od 1997. godine.

Sljedeći događaj

29
lis
Zagreb
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
Samo Mozart