05
ožu
Zagreb
Avant Garden

Croatian Blue Hours

Zagreb | Avant Garden

05. 03. 2022 | 18:00

Croatian Blue Hours

245319297_123809376685434_6481510604528513017_n

share

DJ’s:
EDDY RAMICH
ILIJA RUDMAN
JAN KINČL

Ususret drugom izdanju Blue Hours vodimo vas na eklektično putovanje u grad koji ima sve – povijest, kulturu, znamenitosti i naj hip klubove na svijetu. Zapravo, Berlin dovodimo nama u Zagreb.

Eddy Ramich svoju je zagrebačku adresu zamijenio berlinskom prije 2 godine, a to je i period koliko ga dugo nismo vidjeli na zagrebačkoj sceni.

Dve su nas niti vodilje gurale da spojimo u drugom izdanju Blue Hours-a:

– Croatian Blue, debitantska kompilacija DJ-a i producenta Eddya Ramicha, sadrži izdanja nekih od najboljih glazbenika i producenata iz naše zemlje, od kojih su mnogi snimili ekskluzivni novi materijal posebno za projekt. Ramichevi duboki korijeni na hrvatskoj glazbenoj sceni omogućili su mu da predstavi neke od najuzbudljivijih talenata iz Hrvatske na ovom besprijekornom glazbenom uratku.

Usredotočujući se na svježe kreativne rezultate koji dolaze kroz hrvatsku glazbenu scenu, album luta od opuštenih balearskih zvukova i tromog jazza, do Chicaga i Detroita pod utjecajem Housea i melodičnog techna.

Poslušajte Croatia Blue: https://soundcloud.com/bbemusic/eddy-ramich-croatian-blue-dj-mix

– Berlinski duh – dugo smo razmišljali i tražili kako izborom lokacije dočarat ovaj veličanstveni grad. Avant Garden, novi gradski venue nalazi se na samoj pruzi zapadnog kolodvora (Magazinska 16) koji neodoljivo podsjeća na legendarni berlinski kolodvor Zoo. Retro industrial uređenja utopljenog ciglom i drvetom, te odličnim scenografskim detaljima, Avant Garden bit ce odličan dom za ono što želimo dočarati.

Događaj ce se održati uza sve propisane mjere trenutno na snazi.

Za ulaz je potrebno jedno od nabrojanog:
– Covid-19 Eu putovnica
-negativni PCR ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati i odobren od strane HZJZ
– testiranje dostupno i na ulazu (brzi antigenski test) uz prethodnu najavu na [email protected]

 

Sljedeći događaj