11
stu
Zagreb
Tvornica kulture

Flyer

Zagreb | Tvornica kulture

11. 11. 2022 | 00:00

Flyer

unnamed (8)

share

Na krilima posljednjih hitova “Dan po dan” i “Meteori”, kojima su osvojili hrvatsku listu najemitiranijih singlova,  Flyer se vraća u velikom stilu pred zagrebačku publiku! Koncertom u Malom pogonu Tvornice Kulture 11. studenog predstavit će svoje “Greatest Hits Collection” izdanje . Dobar je to odgovor na pitanje što možemo očekivati budući da će ovi glazbeni znalci i čarobnjaci elegantnog pop zvuka izvesti sve svoje najveće hitove.

Razlog više za dolazak je definitivno uvjerljivost zvuka kojim Flyer osvaja uživo kad god nastupaju. Prilika je to i za ples, koji će prouzročiti gitarski riffovi i energični vokal Petre Kožar, istaknute figure benda. Zanimljiv je podatak da grupa od početka djeluje u istom sastavu: Petra Kožar, Mario Kovač, Ivan Dumalovski, Ivo Dunat i Željko Kožar, što objašnjava njihovu usviranost i skladnost u izvedbi.

Na koncertu nas očekuju hitovi “Stanica prema suncu”, “O jednoj mladosti”, “Nismo sami”, “Pjesma za dvoje”, “Ritam sunca”, “Osjećaj”, “Želim najviše”, “Kako da te ne volim”, “Tragovi u tragu”, “Sve je u redu”, “More”, “Mala iluzija” te posljednje objavljeni Dan po dan” i “Meteori”. Svi oni proizašli su s tri studijska albuma, koje je zaokružio “Greatest Hits Collection”objavljen na CD-u i LP-u.

Sljedeći događaj

11 - 12
stu
Dubrovnik
Lazareti
Dubrovnik Jazz Outbreak