26
pro
Zagreb
Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)

34. Božić u Ciboni

Zagreb | Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)

26. 12. 2023 | 20:00

34. Božić u Ciboni

34. Božić u Ciboni

share

Proslava Božića i božićnih blagdana nezamisliva je bez tradicionalnog koncerta “Božić u Ciboni” koji se po  34. put održava na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca, u 20 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović.

U duhu i radosti rođenja Kristova slavit će se vrijeme mira i ljubavi glazbenim koncertom pod palicom maestra Zdravka Šljivca.

Dino Jelusić, Vanda Winter, Darija Auguštan, Krešimir Stražanac, Luka Nižetić, Roko Blažević, Gazde, dječji zbor HRT-a i mnogi drugi izvest će raznolik glazbeni program koji govori o čaroliji Božića. Također, imat ćemo prilike čuti neke od klasičnih pučkih pjesama kao što su „Kyrie Elesion“, „Veselje ti navješćujem“, „Narodi nam se“ i slično. Ove godine po prvi puta na koncertu će se izvesti i repertoar božićnih pjesama poput „Tu scendi dalle stelle“, „A la nanita nana“, „O Holy Night“, a posebnu točku zauzima izvedba Dine Jelusića po nazivom „Christmas Music Box“ za čije će se potrebe po prvi puta na koncertu svirati hammond orgulje.
Bogat glazbeni program ovogodišnjeg “Božića u Ciboni” održava se u organizaciji Grada Zagreba, Hrvatske radiotelevizije i Kulturnog centra Travno, a u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima i Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“. Sve izvođače će pratiti orkestar i zbor Gradskog kazališta „Komedija“ uz Božićni zbor sastavljen od mješovitih i dječjih zborova. Voditelji programa su Monica Jakšić i Mirko Fodor, a ove godine gledatelji HRT-a događaj mogu pratiti u odgođenom prijenosu u 21:15 na HTV1.

Ulaznice su u prodaji online putem sustava i na prodajnim mjestima ulaznice.hr.
Cijena ulaznica u pretprodaji – 10 € (75,35 kn), 8€ (60,28 kn) i 5 € (37,67 kn).
Cijena ulaznica na dan koncerta – 11€ (82,88 kn), 9€ (67,81 kn) i 6€ (45,21 kn).
Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni KC Dražen Petrović od 17 sati do početka programa.

Sljedeći događaj

26
pro
Šibenik
Perivoj Roberta Visianija
Kuzma & Shaka Zulu – Adventura Šibenik