19 - 22
pro
Zagreb
Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)

RECI Božić: Kuzma & Shaka Zulu, Sandi Cenov, Neki Novi Klinci

Zagreb | Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)

19 - 22.12.2022

RECI Božić: Kuzma & Shaka Zulu, Sandi Cenov, Neki Novi Klinci

RB 5

share

Trg Dražena Petrovića, svakodnevno do nove 2023. godine domaćin je RECI Božiću kod Cibone, jedinstvenom događanju na čijoj će se pozornici, neposredno ispred Muzejsko- memorijalnog centra izmjenjivati popularna imena naše estrade Posebno veselo bit će tijekom sljedećeg, božićnog tjedna.

U ponedjeljak 19. prosinca s juga stižu Kuzma&Shaka Zulu, za vrhunsku zabavu u utorak 20. prosinca zadužen je Sandi Cenov, a u četvrtak 22. prosinca sviraju Neki novi klinci. Svim koncertima prethodit će glazbeno zagrijavanje popraćeno plesnjacima. Posebno veselo će biti i jer se tijekom sljedećeg tjedna održava i tkz. 'Tjedan hvale vrijedan' u sklopu kojega će Zagrepčani malim znakom pažnje moći usrećiti naše sugrađane slabijeg imovinskog statusa.

Ovo je II. RECI Božić. Prvi je održan 2019. godine na Trgu A. Starčevića. Misija udrugePriroda za sve, koja je tvorac ovoga koncepta je ostala nepromijenjena, pokloniti Zagrebu manifestaciju koja obiluje vrhunskom glazbom, dobrom atmosferom i božićnim specijalitetima naglašavajući pri tome potrebu brige za okoliš. Upravo zato i ove godine koristimo povratne božićne čaše i biorazgradivu ambalažu te pazimo na okoliš, a cijeli Trg Držane Petrovića okitili smo predmetima koji su prvotno imali drugu namjenu.

Na RECI Božiću kod Cibone postavljeno je i najveće reciklirano božićno drvce u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni spoj kreativnosti i mašte već sada plijeni pažnju gostiju i slučajnih prolaznik te je postao mjesto susreta i stvaranja nezaboravnih uspomena i fotografija.

Sljedeći događaj

19
pro
Slavonski Brod
Dvorana Brod
OCEAN & Prijatelji