25 - 29
kol
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Karlovac

36. Dani piva Karlovac 2023

SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA | Karlovac

25 - 29.08.2023

36. Dani piva Karlovac 2023

Dani piva Karlovac – glavna pozornica

share

Najavljeni Dani piva, najveći i najdugovječniji  pivski festival u Hrvatskoj koji se održava već 36 godina. Od 25. do 29. kolovoza Karlovac će biti mjesto susreta ljubitelja piva, izvrsne glazbe i hrane, a posjetitelji će moći uživati i u tematskim turističkim sadržajima.
Dani piva u Karlovac su doveli brojne domaće i regionalne glazbenike koji su obilježili glazbenu scenu protekla četiri desetljeća pa će tako biti i ove godine. Čak 12 koncerata različitih žanrova pjevat će na glavnoj pozornici, a zanimljivo će biti i u Gastro kutku gdje će posjetitelji moći isprobati specijalitete s pivom i odabrati neka iz široke palete ponuđenih piva. Također će moći sudjelovati u tematskim radionicama i uživati u glazbenim nastupima.
Dani piva tradicionalno započinju petkom, a ove ih godine, 25.8., otvara Parni Valjak. Zbog programa predviđenog za subotu i nedjelju, najbolje je planirati vikend u Karlovcu. Naime, u subotu će na glavnoj pozornici najprije zapjevati riječki Belfast Food, potom slijedi nastup dalmatinskog repera Grše koji žari i pali pozornicama diljem Hrvatske, a potom i legendarnog Psihomodo Popa.
Nedjelju će obilježiti rock zvuci – nastupaju DJECA!, Kojoti i Opća opasnost, dok se u ponedjeljak program nastavlja uz laganiji ritam. Nastupa Detour, bend prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, a onda i Dalmatino uz koji će na svoje doći svi ljubitelji dalmatinskog štiha. Sjaj velike pozornice Dana piva osjetit će i mlade pjevačice Miach i Mirna Škrgatić, a na programu je i nekoliko DJ setova. 36. po redu Dane piva zatvorit će koncertni nastup Nine Badrić. Detaljan program i druge informacije potražite na službenim web stranicama Dana piva Karlovac.
Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 36. Danima piva možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.

Sljedeći događaj

25 - 27
kol
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Mađerkin Breg
Jazz u vinogradu 2023. @ Mađerkin Breg