15
srp
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila

Emeli Sandé

Šibenik | Tvrđava sv. Mihovila

15. 07. 2023 | 20:00

Emeli Sandé

unnamed (3)

share

Škotska pjevačica Emeli Sandé nastupa na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, jednoj od najljepših pozornica na Jadranu koja ovo ljeto slavi desetu koncertnu sezonu! Prvi je to dolazak slavne pjevačice u Hrvatsku, a na pozornici šibenske tvrđave nastupit će 15. srpnja.

– Jubilarna deseta koncertna sezona na Tvrđavi sv. Mihovila bit će posebno obilježena i jedva čekamo s publikom podijeliti što smo sve tim povodom pripremili! Uz koncert škotske glazbenice, publika na Mihovilu uživat će u nastupima još itekako zvučnih imena stoga, stay tuned – poručuju iz Tvrđave kulture, organizatora ovog događaja.

Pozornica na Tvrđavi sv. Mihovila, otvorena 2014. godine, do sada je ugostila mnoge regionalne, ali i svjetske glazbene zvijezde te je u kratkom vremenu postala prestižna lokacija za održavanje večernjih događanja koja su pozicionirala Šibenik kao jednu od vodećih koncertnih destinacija u Hrvatskoj. Ekskluzivna open-air pozornica s 1077 mjesta od otvorenja je ugostila preko 200 raznovrsnih događanja – od opera i baleta do rock festivala i elektronske glazbe, a 15. srpnja publika u Šibeniku imat će priliku uživati u jedinstvenoj solo izvedbi Sandé na klaviru.

Ulaznice su od danas od podne u sustavu Eventim dostupne isključivo korisnicima Mastercard kartica prva 24 sata, a svi ostali do njih mogu od četvrtka u podne na Eventimu i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik. Prvih 300 ulaznica dostupno je po cijeni od 69 eura, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 79 eura. Klub prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruje popust od 10 posto u City pointu!

Sljedeći događaj

15
srp
Petrinja
Gradsko kupalište
53DE Festival