13
srp
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila

Šibenska narodna glazba i 4 Tenora

Šibenik | Tvrđava sv. Mihovila

13. 07. 2022 | 00:00

Šibenska narodna glazba i 4 Tenora

4 tenora / press

share

Koncert koji se lani rasprodao u rekordnom roku i za koji se tražila ulaznica više, ove godine se vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila. Riječ je, naravno, o nastupu šibenskih Glazbara koji će 13. srpnja ponovno udružiti snage sa 4 Tenora!
Lanjski nastup na Mihovilu publika itekako dobro pamti, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.
Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 Tenora dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu, dok s Glazbarima čine provjereno dobitnu kombinaciju!
Šibenska narodna glazba, inače najdugovječnija šibenska kulturna institucija s tradicijom dužom od 170 godina, godišnje održi tek dva koncerta uživo pa je nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao jedan od najiščekivanijih događaja ljetne koncertne sezone.

Sljedeći događaj

13 - 19
srp
Šibenska narodna glazba i 4 Tenora
Šibenska narodna glazba i 4 Tenora
Love International Festival