20
srp
Rijeka
Trsatska gradina

"U rock ritmu": Ljeto na Trsatskoj gradini

Rijeka | Trsatska gradina

20 .2023

U rock ritmu: Ljeto na Trsatskoj gradini

The Siids (Rock&Off turneja) /FIlip Kovačević

share

Glazbeni program „U rock ritmu“ s pozornice Trga riječke rezolucije seli se u predivnu kulisu Trsatske gradine, u toj maniri spajajući važnost i povijesnost lokacije s vitalnošću impulsa rock glazbe. Tako će u četvrtak, 20.7. publika moći uživati u nastupu bendova: The Siids i The Black Room.

Povodom 30 godina djelovanja HGU PGŽ nastavlja s programima pod nazivom “U rock ritmu” u kojem su u prvom planu povijesne lokacije na kojima se glazba, prvenstveno kroz rock izričaj izvodila uživo. Jedna od njih je i Trsatska gradina. Sjedinjujući snage iskonskih rock korijena i modernog popa mračnijeg senzibiliteta vrhunski koncertni provod u četvrtak (20.7.) osigurati će riječki bendovi The Siids i The Black Room. Plesna energija i mračna melankolija formula su zaraznog zvuka koji će razgibati publiku na Trsatskoj gradini.
Oba benda će po prvi puta na domaćem terenu osim uspješnica s prethodnih albuma odsvirati i potpuno nove stvari koje će se naći na nadolazećim albumima. Dobitna glazbena kombinacija iskustva i znanja s jedne strane i poleta, svježine i agilnosti s druge strane. Drugim riječima posebni setovi za posebnu priliku na posebnoj lokaciji!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio. Na dan koncerta cijena im skače na 10 eura. Važna napomena: u slučaju vremenskih neprilika koncert se otkazuje.

Koncert je dio službenog programa Ljeta na Gradini, a zajedničkim snagama organiziraju ga HGU PGŽ s partnerom Distune promotion uz svesrdnu podršku TZ Rijeka.

Sljedeći događaj

21 - 30
srp
LIKA I GORSKI KOTAR
Otočac
Like Lika Festival