16
srp
Zagreb
Vintage Industrial Bar

RockDock

Zagreb | Vintage Industrial Bar

16. 07. 2023 | 13:00

RockDock

ROCKDOC RADIONICA

share

„Rocument u VIB-u“ nastavlja treću sezonu besplatnog dokumentarnog filmskog programa u formi scenarističko-redateljske radionice “ROCKDOC” pod stručnim vodstvom redatelja i scenarista Silvia Mirošničenka (Edo Maajka-Sevdah o rodama, Čuvar tegljača, Druga strana Rock’n’Rolla, Grandpa Guru i mnogi drugi dokumentarni filmovi).

Polaznici će tijekom radionice i predavanja saznati apsolutno sve o svim važnim dijelovima realizacije i produkcije glazbenog dokumentarnog filma.

Prvi dio edukacijskog programa će biti posvećen kreiranju ideje, koncepta i scenarija za glazbeni dokumentarni film dok će se u nastavku radionice polaznici educirati o snimanju, produkciji i postprodukciji dokumentarnog filma. Važan segment radionice će biti posvećen montaži glazbenog dokumentarnog filma.

Danas je suvremena tehnologija većini dostupna, pa samim tim i tehnologija potrebna za snimanje (digitalne kamere, fotoaparati, mobiteli s kamerama visoke rezolucije) koja omogućava jednostavno kreiranje i produkciju filmskog sadržaja.
U sklopu projekta će se omogućiti i korištenje profesionalne filmske opreme i tehnike ovisno o potrebama polaznika.
Radionica je u potpunosti besplatna.

Prijave putem maila: [email protected]
Prvi termin RockDoc radionice je zakazan u nedjelju 16.07.2022. od 13 do 16 sati u prostoru VIB Gardena.
Vidimo se na radionici.
Program je sufinancirao Hrvatski audiovizualni Centar – HAVC I Grad Zagreb.

Sljedeći događaj

16
srp
Split
Hrvatsko narodno kazalište Split
Ad gloriam brass