22 - 26
tra
Zagreb
Hard Place

7th Biggest Little Rock Festival

Zagreb | Hard Place

22 - 26.04.2022

7th Biggest Little Rock Festival

unnamed (1)

share

Od petka 22.04. do utorka 26.04. u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu održat će se sedmo izdanje Biggest Little Rock Festivala. Hard Place će i ove godine ugostiti 9 sjajnih bandova uz puno popratnih događanja.

Petak 22.04.
GUŽVA U 16ERCU – HOME CONFLICT – GEROVIT

Prvi dan festivala u petak 22.04., nastupa GUŽVA U 16ERCU, legendarni punk – rock bend iz Osijeka. Njihovi albumi “Čir na 12 – ercu” (1993), “Punk urac” (2006) i “Je ne regrette rien” (2012) osigurali su im kultni status. Ono što ih odražava na životu već toliko godina su njihovi fenomenalni koncerti i fanatična podrška vjerne publike koja ih prati na svakom koncertu. Od nedavno je band u pomlađenom sastavu, a na bini će im se pridružiti još dva banda – Home Conflict i Gerovit. Home Conflict sviraju melodični punk-rock, a odlikuje ih energičnost na bini i vokalne harmonije, dok je Gerovit mladi žestoki ženski band.

Subota 23.04.
VILI I DEBILI – ZEBAS – BIG BLOCK BAND

U subotu 26.04. zasvirat će najnovija rock’n’roll atrakcija VILI I DEBILI. Davor Gobac (Psihomodo Pop), Vili Gobac (Donkey Hot) i Srđan Sekulović Skansi (producent) spremili su pravu malo rock eksploziju koju će premijerno predstaviti na ovogodišnjem Najvećem Malom Rock Festivalu. Kao support zasvirat će Zebas, atraktivan pop rock band koji je upravo izdao svoj album prvijenac, i Big Block Band, skupina provjerenih starih majstora koja kreće u novu rock avanturu.

Nedjelja 24.04.
Rock monodrama KUŽIŠ STARI MOJ

U nedjelju 24.04. od 20 sati u sklopu Biggest Little Rock Festivala održat će se PREDSTAVA KUŽIŠ STARI MOJ. Ova prava rock monodrama imala je preko trideset izvedbi u klubu Hard Place, kao jedina predstava ikada izvođena u rock klubu. Ako niste navikli ići u kazalište evo prilike da se nađete „negdje između“ i u rock klubu pogledate predstavu uz pivu na stolu. Sva mjesta su sjedeća i broj je ograničen pa Vas pozivamo da na vrijeme kupite svoju ulaznicu po cijeni od 30 kuna (svi posjetitelji sa kupljenom festivalskom ulaznicom imaju besplatan ulaz) na šanku kluba Hard Place svaki dan od 20-01 sati i da prisustvujete ovoj najzabavnijoj zagrebačkoj predstavi i prvoj predstavi odigranoj u jednom rock klubu u Zagrebu.

Ponedjeljak 25.04.
ROCK KVIZ

Četvrtog dana Biggest Little Rock Festivala, priređujemo Vam ROCK KVIZ! Rock kviz se povremeno održava u klubu Hard Place, a otvoren je svima koji vole kvizove da nam se pridruže kao natjecatelji ili kao gledatelji. Kviz su sastavili autori pitanja za popularne TV kvizove, i inače naši dragi gosti, koji su ideju za rock kviz dobili baš na našem šanku. Dođite i provjerite svoje znanje o omiljenim bendovima, pjesmama koje ste sto puta čuli i smiješnim pričama iz svijeta rock ‘n’ rolla. Ulaz i sudjelovanje besplatno!

Utorak 26.04.
SUPERSUCKERS – THE CUTTHROAT BROTHERS – KAL’S PENNY

Posljednji dan festivala, u utorak 26.04., nastupit će legendarni SUPERSUCKERS. U današnje doba kad se kojekakva glazba naziva rock’n’rollom imati priliku čuti jedan pravi, iskreni i žestoki rock band je rijetkost. Supersuckers su jedni od nekolicine preostalih koji brane rock kakvim ga pamtimo. Band koji u svou žestoku svirku umiješa i country rock ili cowpunk i koji se naziva „greatest rock’n’roll band on earth“ sa sobom dovode još jedan super band – The Cutthroat Brothers, koji će se sigurno svidjeti ljubiteljima Crampsa ili Stoogesa, a pridružit će im se i mladi zagrebački band Kal’s Penny čija glazba ima korijene u rock’n’rollu i hard rocku ali sa modernim zvukom.

Sljedeći događaj

22 - 23
tra
Zagreb
Vintage Industrial Bar
DANCE HARD w. dj Kneža