29
sij
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

ABBA Symphonic Real Tribute

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

29. 01. 2023 | 20:00

ABBA Symphonic Real Tribute

WhatsApp Image 2022-11-14 at 11.21.51 AM

share

ABBA Symphonic Real Tribute Show ponovno dolazi u Hrvatsku. Nakon zagrebačkog koncerta koji se rasprodao u samo nekoliko dana, ovi talentirani glazbenici kreću na mini hrvatsku turneju. Tako će posjetiti riječki centar Zamet 27. siječnja, a Arenu u Varaždinu već drugi dan, 28. siječnja. Na staro mjesto vraćaju se 29. siječnja, u KD Vatroslava Lisinkog u Zagrebu gdje su nedavno držali publiku na nogama više od dva sata, a na bis su izašli čak četiri puta.

Najveći hitovi ABBE u izvedbi simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušati ćemo u Zagrebu , Rijeci i Varaždinu!
Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Rasprodani koncert u Zagrebu privukao je sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka i mjuzikla Mamma Mia upoznati s stvaralaštvom ovog
legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU.

U dvosatnom koncertu prošli su kroz najveće ABBA hitove i tako, zajedno s euforičnom publikom, odali počast jednom od najvećih bendova na svijetu. S obzirom na to da su nekoliko puta pozvani na bis i zagrebačka publika se nije htjela rastati od emocija koje je prizvala užarena atmosfera, s veseljem očekujemo još jedan koncert u Zagrebu. A da ne bi samo Zagrepčani uživali u glazbenom umijeću ovih sjajnih glazbenika, orkestar i bend dolaze po prvi put u Rijeku i Varaždin.

Sljedeći događaj

31
sij
Zagreb
Klub Močvara
Impronedjeljak