23
tra
Rijeka
Pogon kulture

ABOP

Rijeka | Pogon kulture

23 .2022

ABOP

3

share

Deveto izdanje Impulse Festivala rasplesati će elektro mašina ABOP! U protekle dvije godine riječka publika ih je mogla upoznati na open air koncertima (Music ON!, Swamp up Rijeka), sad je došlo vrijeme i za premijerni klupski nastup.

Energična live electronica koju izvode na pozornici, svom prirodnom staništu, priskrbila im je titulu intrigantne i uzbudljive pojave na domaćoj sceni čiji nastupi garantiraju ekstatičan spektakl svjetskog kalibra.

ABOP je već 12 godina na hrvatskoj glazbenoj sceni sinonim za uspješno spajanje elektronske glazbe i koncerata uživo. Ovu grupu čine vrhunski glazbenici koji svi od reda sviraju i u drugim, žanrovski više rocku naklonjenim bendovima. Tu su bubnjari Ivan Levačić (ELEVEN, Kries, Chui) i Ivan Vodopijec (Elemental), basist Erol Zejnilović (Elemental, Kries), Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips) i Bogumil Kulaga na sintisajzerima.

ULAZNICE I SERVISNE INFORMACIJE

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60,00 kn moguće je kupiti u Dallas music shopu Rijeka ili u mrežnom sustavu Entrio,
Ako ih ostane, cijena im raste na dan koncerta na 80,00 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama.

Hvala na razumijevanju i dobrodošli!

Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Primorsko-goranska županija, HDS-ZAMP i Zaklada Kultura nova.

Sljedeći događaj

23
tra
Zagreb
Boogaloo
Mortal Kombat