09
lip
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

AC/DC Tribute Show “Highway to Symphony”

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

09. 06. 2024 | 20:00

AC/DC Tribute Show “Highway to Symphony”

AC/DC Tribute Show “Highway to Symphony”

share

AC/DC Tribute Show “Highway to Symphony” u Lisinskom

Čuti pjesme legendarnih AC/DC na koncertu uživo san je mnogih ljubitelja rocka! “Highway to Symphony” je spektakl koji će te snove pretvoriti u stvarnost! Prvi i jedini koncert posvećen grupi AC/DC u kojem sudjeluju simfonijski orkestar i posebne zvijezde spektakla: Jack Frost (najbolji glas Bona Scotta) i grupa The Jack. Nikada niste vidjeli ništa slično!

U jednoj večeri na istom će se mjestu sjediniti dvije epohe: AC/DC i simfonijski orkestar, klasika i suvremenost. Silna energija ovih koncerata neće ni jednog od tisuće slušatelja ostaviti ravnodušnim.

Kultno razdoblje rock’n’rolla “visokog napona”, neraskidivo povezanog s figurom Bona Scotta utjeloviti će službeni tribute glas Bona – Jack Frost. Jack Frost je vokalist tribute benda The Jack, i po mišljenju fanova AC/DC, najbolji glas Bona Scotta na svijetu.

Gostujući vokalist Dodo “Brian” Šimún na pozornici će utjeloviti Briana Johnsona, koji je imao veliku ulogu i u drugom razdoblju uspjeha australskih rokera.

“The Jack” je tribute band AC/DC i orkestar “Lords Of The Sound”, koji će vas dva sata oduševljavati najboljom mogućom izvedbom australskog rock’n’rolla “visokog napona”.

Gledatelje čeka megalomanski eksplozivni spektakl: najbolji hitovi i rifovi iz dviju era australskih rokera, energija koja nema mjeru, simfonijske integracije i interpretacije hard rocka te zvuk koji obara s nogu! I ono najvažnije – izvedba pjesama najdražih AC/DC neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Prvi puta se rock’n’roll žanr grupe AC/DC spaja sa zvukom simfonijskoga orkestra! Jedinstveni spektakl, čista energija i pogon australskog rocka, spojeni s harmonijom simfonijskog orkestra u novom izdanju, probudit će u vama fantastične emocije! Dvije ere AC/DC-a u jednom programu: “Highway to Symphony”.

www.highwaytosymphony.com

Sljedeći događaj

10
lip
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
Zoran Velić u Hrvatskom domu u Splitu