02
pro
Rijeka
Dvorana Mladosti

Aco Pejović - Dvorana Mladosti Rijeka

Rijeka | Dvorana Mladosti

02. 12. 2023 | 20:00

Aco Pejović - Dvorana Mladosti Rijeka

Aco Pejović – Dvorana Mladosti Rijeka

share

Aco Pejović stiže u Rijeku

Jedan od najpopularnijih pop-folk pjevača čiju je bogatu dosadašnju karijeru obilježio veliki broj hitova, Aco Pejović, priprema veliki koncert u Rijeci, koji će se održati u subotu, 2. prosinca u dvorani Mladosti, s početkom u 20 sati.

Sudeći prema brzini kojom puni dvorane, Aco Pejović spada u najveće regionalne glazbene zvijezde današnjice. Lani je kao od šale napunio zagrebačku Arenu, a u prije riječkog nastupa, pjevat će i na Gripama u Splitu. Ovaj talentirani izvođač i najavljuje nezaboravan
glazbeni doživljaj za svoje obožavatelje u Rijeci.

Aco Pejović na koncertu će izvesti svoje najveće hitove, među kojima su “Da si tu”, “Godina i jače”, “Sve ti dugujem” i “Ne pitaj”. Pejović je kroz brojne nastupe stekao naklonost široke publike ali i priznanje kolega glazbenika i glazbenih kritičara.

Pejović je posudio svoj glas za potrebe autobiografskog filma “Toma”, koji je postigao ogromnu gledanost i za kojeg je Aco, među ostalim, na radost mnogih obožavatelja prepjevao hit pjesmu “Za Ljiljanu”, dok pjesma “Ponoć”, broji nevjerojatnih 56 milijuna
pregleda na YouTubeu.

Ljubav prema muzici u njegovu je životu prisutna od malih dana. Glazbenu karijeru započeo je sa svojih 14 godina. 1995. godine se na nagovor prijatelja doselio u Beograd gdje je nekoliko godina kasnije stekao status “kralja splavova”. Nesumnjivo, Aco Pejović atmosferu uvijek dovede do vrhunca, njegovi nastupi su prožeti najdubljim emocijama, a nezaboravan provod je zagarantiran. Zbog toga ga neki kritičari smatraju nasljednikom legendarnog Tome Zdravkovića.

Pejović će sigurno i ovaj put iznenaditi još jednim vrhunskim koncertom i pjesmama koja su, kako mnogi kažu – bezvremenske! Ulaznice za koncert možete kupiti preko sustava Eventim.

Sljedeći događaj