10
stu
Split
Dvorana Gripe

Aco Pejović u Splitu

Split | Dvorana Gripe

10. 11. 2023 | 20:00

Aco Pejović u Splitu

Aco Pejović Split Gripe

share

U organizaciji koncertne agencije LION EVENTS, Split će 10. studenoga 2023. u velikoj dvorani Gripe ugostiti jednu od najsjajnijih regionalnih glazbenih zvijezda – Acu Pejovića.

Aco Pejović je posljednih godina odradio niz uspješnih koncerata na stadionima i u dvoranama diljem regije, a pamtimo i onaj pred ovogodišnje Valentinovo u prepunoj zagrebačkoj Areni, kao prvi takav u Hrvatskoj!

Svoju mega popularnost Pejović je zaradio snimajući pjesme za potrebe filma Toma Zdravković, autobiografije o legendi narodne glazbe s kojom ga mnogi istinski obožavatelji i poistovjećuju, što mu je simbolično i kruna uspješne karijere koja traje više od 30 godina.

Ne sumnjamo kako će prepune splitske Gripe 10. studenoga 2023. uživati u glazbenom spektaklu uz popularne hitove poput ”Ponoć je”, ”Da si tu”, ”Seti me se”, ”Oko mene”, ”Godina i jače”, ”Poplava” i mnoge druge.

VAŽNO:

Izborom Vip barskog stola automatski kupujete minimalno 4 ulaznice, a dodatnim klikom na stol broj ulaznica se može povećati do maksimalno 6 ulaznica!
Nije moguće naknadno nadopunjavati količinu ulaznica za stolom!

Sljedeći događaj