26
stu
Zagreb
Europski Trg

Advent na Europskom Trgu

Zagreb | Europski Trg

26. 11. 2022

Advent na Europskom Trgu

share

Ian Pooley, Ilija Rudman, Edi Ramich, Felver, Pepi Jogarde, Pocket Palma, Toni.Drama, Pytzek samo su dio glazbenih imena koji se očekuje na omiljenom open-air plesnom podiju u centru Zagreba.

Nakon dvije pandemijske godine na Europski trg u Zagrebu vratio se Advent i to onaj u znaku elektroničke muzike i urbanog zvuka. Osim ića i pića sve one koji odaberu Zagreb kao adventsku destinaciju zagrijati će ples, dobra muzika i još bolja atmosfera.

Uz tradicionalno dobar božićni i novogodišnji party, očekuju Vas stari i novi plesni ritmovi disca, housea, funka, soula pa čak i polke te nastupi dobro znanih zagrebačkih DJ imena poput Pepija Jogarda, Felvera, Eddyja Ramicha, Antonija Zuze, Ilije Rudmana i ekipe iz Petog Kupea. Gostovat će legenda house zvuka Ian Pooley, predstavit će se domaće etikete, programi i klubovi moderne plesne glazbe. Za dobar house bit će zaduženi Tom Bug i Elena Mikac, a i ljubitelji koncerata urbanih bendova također će doći na svoje. Uz svirke relativno novih bendova, koncert će održati sveprisutniji synth-pop trio Pocket Palma, kreativni i talentirani Toni.Drama te najbolji hrvatski disco bend Joe Panda & The Banda.

Tomo Ricov i Nenad Martinović sa svojim širokim glazbenim rasponom pravi su izbor za otvorenje EU Adventa u subotu, 26. studenog u 17 sati. Provjereno će podići raspoloženje posjetitelja te podsjetiti na atmosferu prošlih adventskih godina, kao i na atmosferu u nekadašnjem klubu Pepermint.

Radnim danom moći ćete se zabavljati se od 12-23 sata, petkom i subotom već od 10-00 sati, dok će za Badnjak i Silvestrovo slavlje produljiti do 2 sata iza ponoći. Na Novu godinu slavlje se nastavlja od 17 sati.

Organizatori su i ove godine naglasak stavili na promociju urbane klupske scene koja je jedan od glavnih aduta turističke ponude za strane i domaće goste: „Želimo da grad pulsira u ritmu kvalitetne glazbe, da zajedno plešemo, veselimo se, smijemo se i družimo, da osjetimo taj pozitivan blagdanski duh“ – poručuju nam.

Detalje glazbenog programa i satnice za prvi tjedan Adventa saznajte u nastavku, a dodatne informacije pronađite na IG i FB stranici EU Adventa.

SUBOTA 26.11.
SVEČANO OTVORENJE – Tomo Ricov i Nenad Martinović

Prvi tjedan
27.11. NED 17 – 22h – DJ Pips
28.11 PON 17 – 22h – DJ Griva
29.11. UTO 17 – 22h – Hrwo E
30.11. SRI 17 – 22h – POLKA NIGHTw/ Pepi Jogarde
01.12. ČET 17 – 22h – Vibe Zone – DJ Bizzo & Phat Phillie
02.12 PET 17 – 22h – Hit Me w/ Tomo Ricov & Vedran Rako
03.12. SUB od 18h – Ilija Rudman & Antonio Zuza
04.12. NED 16:30h – DJ Zak

Sljedeći događaj