02 pro - 07 sij
ISTRA I PRIMORJE
Fužine

Advent u Fužinama

ISTRA I PRIMORJE | Fužine

02 .12 - 07.01 .2023

Advent u Fužinama

Advent u Fužinama

share

Apsolutni ovogodišnji blagdanski hit je Advent u općini Fužine kada će nastupati Songkillersi, Opća Opasnost, SuperCover Band, Infinity Band, Stjepan Lach, grupe Vigor i Insula, Damir Kedžo a najmlađe posjetitelje očekuje Zimski vrt Djeda Božićnjaka i vilenjaka, njegovih vjernih pomoćnika, s klizalištem.

Posjetitelje očekuje niz iznenađenja tijekom Adventa i kultnog Ispraćaja Stare i dočeka Nove godine u podne koji nas tradicionalno spaja više od tri desetljeća. Upravo je ovogodišnje blagdansko vrijeme uvertira u 2024. godinu kada će općina Fužine proslaviti 150 godina turizma sa svojim posjetiteljima.

Organizatori su za ovogodišnji Advent pripremili iznimno atraktivan program na čak tri impresivna punkta. Advent se svečano otvara 2. prosinca 2023. godine od 14 sati, a blagdansko ozračje trajat će do konca prvog dijela školskih, zimskih praznika, točnije do 7. siječnja 2024. kada će ispratiti Djed Božićnjaka.

Jingle&Mingle corner 2. prosinca ugrijat će srca posjetitelja uz nevjerojatne nastupe Songkillersa, plesne skupine Marigold, DJ-a, te predstavu djece iz OŠ Ivanke Trohar, a 3. prosinca nastupit će grupa Promili. Istinski magičan trenutak doživjet će 2. prosinca kada se dan pretvara u noć, a božićne lampice zasjaje uz ultra atraktivan nastup Puhačkog orkestra Fužine, glazbenog fenomena ovog kraja i jednog od najstarijih amaterskih orkestara u Hrvatskoj, a domaći Zbor Vrelo nastupit će 10. prosinca.

Opća Opasnost nastupit će 9. prosinca, SuperCover Band 16. prosinca, Infinity band 23. prosinca, a za Ispraćaj Stare i doček Nove godine u podne 31. prosinca nastupat će grupe Vigor i Insula. Ove godine sve posjetitelje uz podnevno odbrojavanje očekuje i jedno originalno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije putem video linka. Stjepan Lach glazbeno će zagrijati srca posjetitelja općine Fužine, čarobne gorske rivijere, 27. prosinca uz plesnu radionicu koja će biti uvertira za njegov koncert i zajedničku koreografiju. Nastupom Damira Kedže pozdravit ćemo se s blagdanskim ozračjem 6. siječnja 2024. godine.

Sljedeći događaj

02 - 31
pro
ZAGREB I OKOLICA
Samobor
Advent u Samoboru