15
tra
Zadar
Guma Bar

Akla Neon i Sound Doulas

Zadar | Guma Bar

15. 04. 2023 | 20:00

Akla Neon i Sound Doulas

Aklea Neon & Sound Doulas – Fotografija

share

U okviru Urbofon Live programa, u zadarski Guma bar 15. travnja stiže osječka kraljica ritma i rime – Aklea Neon – pojačana ženskim bendom Sound Doulas.

Otkako se pojavila na domaćoj glazbenoj sceni, jedinstvena po zaraznom electro-afro zvuku i melodičnom vokalu, autorica i glazbenica Aklea Neon otvara portal u novi svijet. Njen album prvijenac “Dođi na joji”, objavljen prošle godine za PDV records, nastajao je kroz četiri godine na različitim lokacijama diljem svijeta – od Brazila do Indije i odmah je naišao na hvalu publike i kritike.

Upravo je kroz putovanja i “one girl act” osvojila publiku diljem svijeta, a od objave albuma, pojačana bendom Sound Doulas, kojeg čine Ana Kelemen za bubnjevima i Helena Hena Ernoić na basu, nastavlja s osvajanjem novih teritorija. Da Aklea Neon & Sound Doulas galopiraju u svim smjerovima pokazuju dosad osvojene glazbene nagrade i veliki broj nastupa uživo u što će se uvjeriti i zadarska publika 15. Travnja u Guma baru s početkom u 21:30 sati.

Ulaznice po cijeni od 7 EUR dostupne su online putem sustava Entrio, u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati te na ulazu u klub na dan koncerta od 20:00 sati.

 

15. travnja 2023.
Vrata: 20:00 sati.
Početak: 21:30 sati.

Sljedeći događaj

15
tra
Zagreb
MM Centar
MBZ: SUITA – Puls+