01
pro
ZAGREB I OKOLICA
Zaprešić

Alan Hržica i gosti - XV. FA Fest

ZAGREB I OKOLICA | Zaprešić

01. 12. 2022

Alan Hržica i gosti - XV. FA Fest

share

Tradicionalni Fa fest već petnaest godina čuva uspomenu na nezaboravnog Jožiku Fa, svjetski poznatog Zaprešićana i virtuoza na violini i mnogim drugim instrumentima, a ovu glazbenu tradiciju uspješno gradi i vjerna publika koja svake godine s nestrpljenjem iščekuje novo izdanje zaprešićkog festivala.

Ove godine Fa fest će oživjeti u blagdanskom ruhu koje će na pozornici najljepšim božićnim i duhovnim pjesmama i svojom jedinstvenom emocijom predstaviti Alan Hržica i njegovi gosti.

Iako je danas jedan od najistaknutijih izvođača na kršćanskoj glazbenoj sceni, ovaj glazbenik sebe često opisuje jednostavno kao „dečka iz kvarta s gitarom“. No na njegovim koncertima dvorane su ispunjene do posljednjeg mjesta, a sa svojim gostima i sjajnim bendom svaki će put na pozornici ostaviti zadnji atom energije i oduševiti vas svirkom i atmosferom!

Zato s nestrpljenjem očekujemo ovo specijalno izdanje Fa festa kada ćemo poneseni uzbuđenjem iščekivanja Božića s posebnim užitkom uživati u ovoj glazbenoj poslastici.

Obojimo Advent najljepšim pjesmama, pridružite nam se na božićnom izdanju Fa festa 14. prosinca u dvorani Športsko rekreacijskog centra Zaprešić.

* Cijena ulaznice je 100,00 kn / 13,27 EUR do 1. prosinca, a nakon čega iznosi 120,00 kn / 15,93 EUR.

NAPOMENA: Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede roditeljima/starateljima u krilu.

Sljedeći događaj

02
pro
Zagreb
Dom sportova – Mala dvorana
Matija Cvek & The Funkensteins