15
stu
Zagreb
Arena Zagreb

André Rieu - Arena Zagreb

Zagreb | Arena Zagreb

15. 11. 2024 | 20:00

André Rieu - Arena Zagreb

Andre Rieu

share

I klasika je in: André Rieu 13 mjeseci uoči koncerta u Zagrebu prodao više od 1000 ulaznica u jednom danu

André Rieu najveću hrvatsku dvoranu počeo je rasprodavati gotovo 400 dana prije dolaska u Zagreb. Tako je već prvog dana, ovoga ponedjeljka, prodao više od 1000 ulaznica za koncert krajem sljedeće godine. Nizozemski “kralj valcera”, za kojeg kritičari govore da ima karizmu Elvisa, osnivač je megapopularnog Johann Strauss Orchestra, a u zagrebačkoj Areni ponovno će nastupiti 15. studenog 2024. godine u sklopu nove svjetske turneje. No svoje vjerne obožavatelje ovaj je put na četvrti koncert u Arenu Zagreb sa svojim Johann Strauss orkestrom pozvao putem videa i to pjesmom “Dobro mi došel, prijatel”.

Devet milijuna pratitelja na Facebooku, više od 40 milijuna prodanih albuma kao i više od pola milijuna posjetitelja na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinist uspješniji od mnogih pop i rock zvijezda. Do sad je imao više od 30 albuma koji su završili kao broj 1 svjetskih lista, a sve ih je radio u studiju u dvorcu u Maastrichtu, gdje i živi.

S ovim svjetskim velikanom u Zagreb će stići tim od stotinjak članova i to ne samo najveći privatni orkestar na svijetu, zbor te solisti već i kuhari, liječnici i fitness trener.

André Rieu i Johann Strauss Orchestra svjetski show odlučili su ponovno pokazati hrvatskoj publici, a kako to izgleda i zvuči uživo moći će se vidjeti 15.studenog, 2024 u zagrebačkoj Areni. Svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.

Sljedeći događaj

15
stu
Zagreb
Boogaloo
Asian Dub Foundation u Boogaloou