19
stu
Zagreb
Tvornica kulture

Artan Lili

Zagreb | Tvornica kulture

19. 11. 2022 | 20:00

Artan Lili

Pine Fest Samobor /Marko Lopac

share

Grupa Artan Lili svojih prvih deset godina rada obilježiti će regionalnom turneju, a u zagrebačku Tvornicu kulture stižu u subotu, 19. studenog.

“Deset godina je trebalo da se zagrebačkoj publici predstavimo u punom svjetlu. Neka nestrpljenje raste. Neka ova mala obljetnica bude povod za naš najveći party u Zagrebu do sada. Vidimo se u Tvornici 19.11.” – poručio je bend koji će nastupiti praćen starim suradnikom VJ-em Izvanrednim Bobom. Artan Lili su jedan od bendova koji su rasli i kroz koncerte u Tvornici rasprodavši bez problema Mali pogon u svom prvom dolasku. U subotu 19. Studenog za njih će biti pripremljena velika dvorana kluba u Šubićevoj.

Artan Lili trenutno objavljuju singlove s trećeg albuma nastale u suradnji s kolegama sa scene. Završene pjesme objavljuju sukcesivno, preko svog Bandcampa, kako ih završavaju. Album “III” u konačnici će imati 12 pjesama, od kojih je trenutno gotovo sedam, a među njima je i zapaženi singl “Rokenrol posle rokenrola” napravljen s Canetom iz Partibrejkersa.

Tijekom vremena grupa se ustalila u postavi koja će i 19. studenog stići u Tvornicu kulture, a čine je Bojan Slačala (bas i vokal), Romana Slačala (vokal i daire), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara).

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kn u pretprodaji te 100 kn na dan koncerta. Kupiti se mogu u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima i online na Entrio.hr.

 

Sljedeći događaj

19
stu
Zagreb
Tvornica kulture
Artan Lili