29
srp
Dubrovnik
Revelin

ARTBAT

Dubrovnik | Revelin

29. 07. 2023 | 21:00

ARTBAT

ARTBAT 2 (Credits House United)

share

Poznati dubrovački klub Revelin najavio je dolazak ukrajinskog producentskog dvojca ARTBAT u subotu, 29. srpnja 2023. godine. Navedeno je gostovanje posljednje u sklopu Revelinovog ‘velikog tjedna’ u kojem će prije ukrajinskog dvojca nastupiti i Bontan, DJ Diesel (Shaquille O’Neal) te Franky Wah. Ulaznice su dostupne su na web stranici kluba.

Artur i Batish dva su prijatelja koji su se iz kijevske underground scene razvili u jedne od najtraženijih izvođača na sceni. Ističu da ih je do uspjeha dovela čista strast prema te njihov jedinstveni osjećaj za vozni, snažni i melodični house i techno. Najveću prekretnicu u karijeri doživjeli su 2019. godine, kada su bili proglašeni Mixmagovim zvijezdama godine, kao i najprodavanijim izvođačima godine na Beatportu, a Ibiza DJ Awards donijela im je titulu ‘Breakthrough Artist of the Year’.

Duo je 2015. godine objavio EP pod nazivom ‘Mandrake’ za glazbenu izdavačku kuću Definition Music, koji je dobio podršku od brojnih poznatih izvođača, uključujući Richieja Hawtina. Nakon toga su intenzivno nastavili razvijati svoj zbuk te su izdali singl “Uplift” za Solomunov Diynamic Music te “Tabu” za izdavačku kuću fryhide, čimu su svijetu pokazali svoj majstorski pogled na melodiju.

Osim što su studijski čarobnjaci, setom za poznatu platformu Cercle na vrhu planine Sugar Loaf u Rio De Janeiru 2019. godine pokazali su svoje DJ vještine, a snimku je pogledalo više od 28 milijuna ljudi. Nakon toga su odradili i svoj prvi Essential Mix za poznatu emisiju Petea Tonga na BBC Radiju 1. Tijekom proteklih godina, gostovali su u najpoznatijim klubovima i festivalima, kao što su Awakenings, Fusion Festival u Njemačkoj, Warung u Brazilu, EDC u SAD-u i Aziji, Tomorrowland, DGTL i Loveland, te Hï Ibiza i DC10 Ibiza, Watergate Berlin i brojnim drugim. U vrlo kratkom vremenu, ARTBAT je prešao iz underground tajne u traženi tajni sastojak melodic i techno svijeta koji nastavlja oduševljavati cijelu scenu elektroničke glazbe.

Ljetna klupska sezona u Revelinu, koji je nedavno proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema prestižnoj ljestvici DJ Maga, trajat će do 8. listopada ove godine te je otvoren svaki dan od 22:30 navečer. Sve informacije o nadolazećim događajima i ulaznicama dostupne su na web stranici i društvenim mrežama kluba.

Sljedeći događaj

29
srp
Split
Galerija Meštrović
Splitsko ljeto: Opera gala