29
ruj
Rijeka
Club Crkva

ATJE Label Night @ Crkva

Rijeka | Club Crkva

29. 09. 2023 | 23:00

ATJE Label Night @ Crkva

ATJE Klub Crkva

share

ATJE Label Night @ Crkva, Rijeka

Uzbudljiva glazbena večer je na pomolu! Označite datum – 29.09. – jer ATJE label night sprema osvojiti vas neodoljivim plesnim ritmom u jedinstvenoj atmosferi Crkve gdje ćemo zajedno proslaviti početak nove klupske sezone. ATJE label night eventi već su osvojili Zagreb održavši se do sada dva puta u zagrebačkom klubu Dva Osam, a sada se sele u Crkvu kako bi Rijeci priuštili nezaboravno iskustvo kroz zvuk i vizuale.
ATJE predstavlja svježi glazbeni koncept i izdavačku platformu koju je ove godine pokrenuo višestruko nagrađivani producent i DJ Andrea Ljekaj. On i njegova skupina istomišljenika udružili su se s ciljem da ponude alternativnu stazu umjetnicima te da transformiraju smjer suvremene glazbe u Hrvatskoj.

Na stageu će se smjenjivati osnivač ATJE labela Andrea Ljekaj, riječki pionir drum&bass scene Sven Nalis (čiji EP Nevera, koji je najbolje opisati kao dinamičnu fuziju garagea, housea i bassa, uskoro izlazi na ATJE etiketi) i DJ Flaneur, zagrebačkoj publici poznat kao član kolektiva Reform te fluidnom kretanju kroz žanrove, bez posebno zacrtanog cilja, ritma ili redoslijeda.

Ovaj event donosi najbolje od ATJE izdanja i priliku da osjetite glazbenu inovaciju uživo. Budite dio našeg glazbenog putovanja i pridružite nam se 29.09. u Crkvi.

Sljedeći događaj

30
ruj
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Lisinski subotom: Opera bez riječi