27
svi
Zagreb
Pogon Jedinstvo

Attackapulco II: L.H.D. u šatoru CirkoBalkane

Zagreb | Pogon Jedinstvo

27. 05. 2022 | 21:00

Attackapulco II: L.H.D. u šatoru CirkoBalkane

share

#jersviratisemora2 u sklopu CirkoBalkana festivala
L.H.D. (Sisak)
Petak 27.5.2022.
Cirkuski šator CirkoBalkana u dvorištu Pogona Jedinstvo
Cijena ulaznice: 30 kn
Ulaznice možete nabaviti putem on line prodaje: https://core-event.co/events/l-h-d-80e2/
Vrata: 21:00
Početak koncerta: 21:30
Instrumentalni r’n’r trio L.H.D. samo je naizgled novi bend budući da ga čine Lada, Hrvoje i Dinko, glazbenici s preko dvadeset godina iskustva, nekima poznati kao članovi ugaslih The Bambi Molestersa. Trio sprepliće utjecaje nekoliko žanrova: garage, soul, exotica, surf, psihodelije i tvore jedinstven i svjež novi zvuk.
L.H.D. objavljuje debi album „Off the Grid“ u izdanju Dirty Old Label, nezavisne izdavačke kuće Igora Banjanina i bendovske podetikete Red Drum. Album izlazi 21. svibnja, svega nekoliko dana prije zagrebačkog koncerta u sklopu festivala CirkoBalkana, a povodom izlaska novog albuma L.H.D. će se publici predstaviti sa potpuno svježim stvarima.
Album je nastajao tijekom svima izazovnog proteklog razdoblja i tektonskih pomaka, a nove pjesme čine podlogu za mogući početak konstrukcijske obnove na svim razinama. U vrtlogu suvremene zaglušujuće verbalne buke, LHD slušateljima nude oslobađajuću i iskrenu instrumentalnu podlogu za neka osobna, stvarna ili virtualna putovanja.
Ne propustite ovaj koncert koji će se održati u cirkuskom šatoru postavljenom u dvorištu Pogona Jedinstvo i ujedno otvoriti glazbeni dio programa desetog po redu festival suvremenog cirkusa CirkoBalkana.
Linkovi:
https://lhdmusic1.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/channel/UC8zBg_jKht_SYq5RxEAhELQ
https://www.facebook.com/LHD-1904315566381699/
https://www.instagram.com/l.h.d.offthegrid/
Vidimo se !!!
Koncert organiziraju AKC Attack! i Cirkorama, kroz projekt #jersviratisemora2 koji je podržan sredstvima Hrvatske Glazbene Unije i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Sljedeći događaj

27
svi
Zagreb
AKC Attack
Pistolero w/ Llamaleaf (UK)