01
tra
Zagreb
Klub Močvara

Author & Punisher

Zagreb | Klub Močvara

01. 04. 2022 | 20:00

Author & Punisher

Author & Punisher

share

One-man industrial metal atrakcija iz San Diega, Author & Punisher, premijerno dolazi u Močvaru u petak 1. travnja 2022.

Zagreb će po prvi puta doživjeti brutalni drone doom industrial live nastup ovog kreativca. Iza imena se krije Tristan Shone, a projekt Author & Punisher započeo je 2004. godine s idejom da pomoću ručno rađenih strojeva i zvučnika koje sam kontrolira proizvodi cijeli niz zvukova. Koristeći mehaničke uređaje koji se oslanjaju na industrijsku automatizaciju i robotiku, glazba se fokusira na njihovu međusobnu interakciju.

Shoneove pozadina u mehaničkom inženjerstvu i umjetnosti dala je plodno tlo za ovakvo glazbeno stvaralaštvo. Kroz sedam albuma i jedan EP pokazao je nekonvencionalnost i upornost u stvaranju. Upravo to mu je donijelo suradnje s imenima kao što su James Kent iz Perturbatora ili Danny Carey i Justin Chancellor iz Toola, koji se pojavljuju na novom albumu.

Premijerni dolazak u ove krajeve poklapa se s europskom turnejom i izlaskom novog albuma “Krüller”  koji će biti objavljen u veljači. Uz zvuk koji proizlazi iz njegovih ručno rađenih strojeva, na novom uratku dodaje i gitare, te vokalne procesore. Melodija i dalje ostaje u srži njegove glazbe, a sve je podebljano distorzijama i synthevima.

Prilika za čuti jedinstveni zvuk ovog kreativca, te ujedno i novi album, bit će u zagrebačkoj Močvari ovog proljeća, a na pozornici će mu se pridružiti gitarist Douglas Sabolick iz benda Ecstatic Vision. Kao predizvođač nastupit će Mvtant iz Teksasa.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, a early bird vrijedi do 28. veljače. S prvim danom ožujka za ulaznice će trebati izdvojti 100 kn, a cijena će vrijediti do 31. ožujka. Na dan koncerta ulaznice će koštati 120 kn.

Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Mjere za ulaz na koncert ovisiti će o tada aktualnim mjerama u Republici Hrvatskoj.

Sljedeći događaj

01
tra
Rijeka
Hala Exportdrvo
Paraf i Grad live