06 - 07
lis
Šibenik
Trg Ivana Gorana Kovačića

Bablje ljeto u Šibeniku: Partibrejkers i Jelusick

Šibenik | Trg Ivana Gorana Kovačića

06 - 07.10.2023

Bablje ljeto u Šibeniku: Partibrejkers i Jelusick

Bablje ljeto Šibenik

share

Beogradski kultni rokeri i pjevač Whitesnakea po prvi put u Šibeniku u sklopu Babljeg Ljeta

U petak 6. listopada po prvi put u Šibeniku nastupaju kultni beogradski rokeri, sastav Partibrejkers. Predvođeni karizmatičnim vokalom Zoranom Kostićem Canom, na sceni su preko 40 godina, a u Šibeniku će imati svoj cjelovečernji koncert na kojem će svirati svoje najveće hitove iz svih perioda bogate diskografije. Prije i nakon Brejkersa nastupat će lokalne šibenske snage bend Teke Yeke i one man show Kike Dok. Program je dio glazbenog programa ovogodišnje Kulturaljke.

Dan nakon, u subotu 7. listopada u Šibeniku prvi put nastupa Dino Jelusić. Svjetski priznato ime hrvatske hard rock scene, vokalist bendova Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra, Dino je okupio svoj glazbeni dream team u bend Jelusick. Njihov debitantski album „Follow the Blind Man“ hrvatsku premijeru će imati upravo u Šibeniku drugog dana Babljeg Ljeta. Prije i nakon Jelusicka nastupaju splitski swin ska punkeri Justin’s Johnson i šibenski alter rockeri Reah, a sve to odvija se pod etiketom brenda Powered by Regius.

Oba dana koncerti se održavaju na trgu Ivana Gorana Kovačića u samom centru Šibenika (ispred OŠ Fausta Vrančića) a vrijeme početka je 20 sati. Ulaznice su dostupne u pretprodaji preko Entrio online sustava ili svih Entrio fizičkih mjesta u Hrvatskoj.

Ulaznice za petak – https://bit.ly/BrejkersiSibenik
Ulaznice za subotu – https://bit.ly/JelusickSibenik

Koncerti se realiziraju kroz PARK kolektiv, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj glazbenoj sceni, koji je od 2011. u Šibenik doveo preko 150 bendova iz Hrvatske, Europe i svijeta.

Sljedeći događaj

06
lis
Zagreb
Tvornica kulture
Edge Festival