13
lis
Zagreb
Boogaloo

Back To The R'00ts: Colonia, ET i Karma u Boogaloou

Zagreb | Boogaloo

13. 10. 2023 | 21:00

Back To The R'00ts: Colonia, ET i Karma u Boogaloou

Back to the R’00ts Boogaloo

share

Back To The R’00ts: Colonia, ET i Karma | Zagreb, Boogaloo | Petak, 13.10.2023., 21h

“Prvo plešite, razmišljajte poslije. To je prirodan poredak stvari”, tako je mudro rekao pisac Samuel Beckett.

I zato vas pitamo: kada ste se posljednji put baš onako dobro isplesali?

Bez obzira koliko daleko u prošlost vaš odgovor išao, mi vam nudimo lijek, mi vam nudimo rješenje: Flashback – Back To The R’00ts!
A tamo krajem 90-ih i početkom nultih baš se dobro plesalo! Tako će biti i u petak, 13. listopada u Boogaloou. Drugačije ni ne može biti kad na pozornicu izlaze i tri grupe čije hitove jako dobro znate: Colonia, Karma i ET! One će ovom prilikom predvođene pjevačicama Ivanom Lovrić, Tarom Šušelj i Meri Andraković prvi put pred zagrebačkom publikom predstaviti ovaj koncept, što znači samo jedno – plesanje, plesanje i plesanje. I još malo plesanja. Cijelu priču prije i nakon koncerta začinit će neprikosnoveni DJ Xxxtended – stručnjak za najveće dance hitove 90-ih i 00-ih!

‘Za tvoje snene oči’, ‘Oduzimaš mi dah’, ‘Tek je 12 sati’, ‘Ne traži ljubav, ‘7 dana’, ‘Malo pomalo’ – samo su neki od velikih hitova koja će razgaliti vaša srca i natjerati nas sve skupa da pjevamo uglas. Naravno, uz sve to zajamčen je i vizualni spektakl kako bi doživljaj bio potpun. Stoga ponesite svoje cipelice, ludu obleku i pripremite vaše bokove i zadnjice za ples do kasno u noć!
Jer plesati se mora!

Sljedeći događaj

13
lis
Rijeka
Pogon kulture
Podočnjaci u Pogonu kulture